FILMEZZUNK.HU
Tragédia! Filmforgatás közben meghalt a világhírű színész

Tragédia! Filmforgatás közben meghalt a világhírű színész

4204

Tragédia! Filmforgatás közben meghalt a világhírű színész

Új filmjének forgatása közben elhunyt Jay Pickett, aki többek között a “General Hospital”, “Days of Our Lives” és a “Port Charles” című sorozatokban szerepelt. Egy western forgatása közben halt meg Idahóban, ahol felnőtt. Hatvanéves volt.

Tragédia! Filmforgatás közben meghalt a világhírű színész

Travis Mills, a “Treasure Valley” című film rendezője, amelyben Pickett úr szerepelt volna, vasárnap közölte, hogy Pickett úr rosszul lett, miközben az idahói Oreana közelében készült egy jelenet forgatására. Hivatalos magyarázatot nem adtak a halál okára, mondta, de később, más sajtóforrásokból kiderült, hogy szívinfarktus vitte el. Jim Heffel, a “Kincses völgy” egyik szereplője egy Facebook-bejegyzésben azt írta, hogy Mr. Pickett “egy lovon ülve halt meg, amikor egy ökröt akart lasszózni a filmben”. Mills szerint Pickett hirtelen összeesett.

“Éppen a jelenet forgatására készültünk, és ő csak ült ott a lovon”

– mondta Mills, hozzátéve, hogy a forgatáson az emberek újraélesztették, amíg a mentősök néhány perccel később helikopterrel meg nem érkeztek. Mills úr szerint a helyszínen halottnak nyilvánították. A “Kincses völgy” mellett Pickettnek az Internet Movie Database szerint négy olyan filmben volt szerepe, amelyek vasárnapig utómunkálatok alatt álltak. Pickettet húgán kívül felesége, Elena gyászolja, akit 1985-ben vett feleségül, valamint három gyermekük: Maegan, 35 éves, Michaela, 29 éves és Tyler, 15 éves; valamint három másik testvére, Dee Pickett, Ginna Maggard és Rich Harris Pickett.

Tragikus! Ez a 15 színész filmforgatás közben halt meg

(Via TheGeek.hu)


Article Tags: · ·