FILMEZZUNK.HU
Itt a Dzsungeltúra vadonatúj magyar nyelvű előzetese!

Hatalmas siker a Dzsungeltúra, tömegben tódultak rá a magyar emberek

1499

Hatalmas siker a Dzsungeltúra, tömegben tódultak rá a magyar emberek

A Disney Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésével készült családi filmje, a Dzsungeltúra potenciális sikervárományos volt, sőt kasszarobbantást vártunk tőle még így, a járványhelyzetben is, ám az amerikaiak az első hétvégéjén nem igazán voltak rá kíváncsiak, avagy 200M$-os büdzséjéhez képet az az alig több mint 30M$ nem nevezhető jó nyitánynak. Jobban lelkesedtek az amazonasi kalandért a magyar nézők, ugyanis a Dzsungeltúra nem pusztán jól nyitott a hazai mozikban, hanem egyenesen szép nézőszámokat produkált.

Dzsungeltúra: bemutatkozik a Disney első nyíltan meleg főszereplője

Persze egy Fekete Özvegyet nem tudott megszorongatni, ami rögtön a nyitóhétvégén 90K befogadót győzött meg arról, hogy váltson jegyet, de a Dzsungeltúrának ebből a szempontból erősebb premierje volt, mint a Halálos iramban 9-nek: több mint 52.600-an voltak kíváncsiak Dwayne Johnson és Emily Blunt civakodásoktól sem mentes, közös utazására. A film ilyen módon megközelítette a 90M forintos bevételt is, ami szintén elismerésre méltó eredmény a májusban feltámasztott magyar mozikultúrában.

Az M. Night Shyamalan-féle Időért sem annyira lelkesedtek az amerikaiak, de nálunk egészen szépen nyitott ez is, főleg ahhoz képest, hogy horrorfilmről van szó, ebben a kategóriában pedig még a Hang nélkül 2-nek sem sikerült rögtön az első hétvégén majdnem 26.000 embert beterelnie a moziba, amelynek persze az is oka lehet, hogy a vetítőtermek újranyitását követően debütált nálunk John Krasinski és Emily Blunt alkotása. Ellenben a harmadik premier, A hercegnő és a hét törpe nem örvendett túl nagy népszerűségnek a maga 9. helyével és alig több mint 4300 nézőjével.

Az új Croodék, a Fekete Özvegy, a Space Jam folytatása és még inkább a Halálos iramban 9. viszont tartják magukat a top 10-ben, és hogy a Jeges pokol is maradt a listában, csak azt bizonyítja, hogy hazai fronton még mindig lelkesednek a mozilátogatók a hetedik X-hez közelítő Liam Neeson akciófilmjeiért. Szegény G.I. Joe viszont valami miatt már nem menő, mert be sem került a legjobb 10 közé a Kígyószem, sőt majdnem a top 20-ból is kihullott alig 1400 hétvégi látogatóval, szóval lassan eltűnik a süllyesztőben. Hangsúlyozzuk: ez még csak a második hétvégéje volt a balul elsült eredettörténetnek!

12 sosem látott fotó a mai filmvilág legnagyobb sztárjairól

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·