FILMEZZUNK.HU
Brad Pitt legjobb filmjei, amiket mindenképpen látnod kell

Brad Pitt legjobb filmjei, amiket mindenképpen látnod kell

7103

Brad Pitt legjobb filmjei

Következő cikkünkben Brad Pitt általunk vélt 5 legjobb filmjét fogjuk röviden bemutatni nektek, hogy ha még nem láttátok őket, de szeretitek Brad-at, akkor tudjátok miket érdemes megnézni tőle!

5. Pénzcsináló

A 2011-ben hat Oscar díjra jelölt filmben Brad Pitt azt a Billy Beane nevű baseball edzőt játssza, aki a világon először egy számítógépes program segítségével elemzi ki és teszi össze a csapatát. Ez gyökerestül megváltoztatja a liga íratlan szabályait. De ennek nem mindenki örül és akadnak ellenségei is a úton, amelyen elindult. Brad nagyszerűt alakít a filmben, olyannyira, hogy Oscarra is jelölték. Rendezőként (mert ő az egyik rendező) és főszereplőként is! Mindenképp ajánlott megnézni!

Brad Pitt

A Pénzcsináló filmjéért két Oscar díjra is jelölték! Rendezőként és színészként villogott.

4. Benjamin Button különös élete

Benjamin Buttont ismeretlen kezek későbbi nevelőszülei küszöbére helyezik. Hamarosan kiderül, hogy Benjamin nem egy átlagos baba. Teste ernyedt és ráncos volt. Vénemberként született és ahogy nőtt, úgy fiatalodott. Benjamin egész ‘gyerekkorát’  gúnyolódások kísérik, de a nagy tömegben egy kislány megtalálja benne a szerethető embert és élete végéig mellette marad. Brad Pitt alakítja Benjamint felnőtt  korában és nem is akárhogyan, hiszen ezért a szerepéért is Oscar-jelölést kapott a színész.  2009-ben az év filmjének jelölt alkotást bátran merem ajánlani mindenkinek!

Benjamin Button - Brad Pitt

A Benjamin Button különös élete című filmet 13 Oscarra jelölték

3. Blöff

Guy Ritchie filmje 2000-ben nagyon nagy újítás volt. Elképesztően pörgős, vicces és akciódús gengszter filmet láthatsz, ha megnézed. Brad Pitt egy Mickey O’Neil nevű ír-roma fiút játszik a filmben és a környék legjobb bokszolója. Amikor egy illegális boksz meccsen meg akarják kenni, hogy veszítsen az ellenfelével szemben, ő nem enged és könnyedén leveri a másik sarokból induló bokszolót. Ezt hamarosan megbosszulják rajta, amely gyökerestül változtatja meg az életét. De ez a kis rövid leírás Brad Pitt szerepére utal, ezen kívül a Blöffben sok karakter van még és az egyik legviccesebb gengszterfilm, amit valaha láttam! Ennek ellenére meg van a maga komolysága is!

Blöff - Brad pitt

A Blöffben egy ír cigány boxolót alakít

2. 12 év rabszolgaság

Az év filmje 2012-ben. Brad Pitt epizód szereplőként és producerként van jelen megtörtént eseményeket feldolgozó történelmi drámában. Produceri munkájáért ő is Oscart kapott. Ez egy gyomorforgató hamisítatlan dráma. A rabszolgaságot az egyik legjobban, ha nem a legjobban feldolgozó film.

12 év rabszolgaság

A 12 év rabszolgaság a 2014-es Oscar gálán elvitte a Legjobb filmnek járó szobrocskát

1. Becstelen Brigantyk

Ha egy filmet Quentin Tarantino rendez, akkor arról tudjuk, hogy sok vér fog folyni benne. Ez a Becstelen Brigantykban sincs másképp, ahol Brad Pitt egy nácikat gyilkoló alakulat parancsnoka. Élvezet nézni, ahogy játszik a filmben. Ez a film egyszerre történelmi (de nem teljesen hű ahhoz), izgalmas és rettentően komikus. Nagyon ajánlott!

Brad Pitt Becstelen brigantyk

//bengur//

Article Tags: · · · · · ·