FILMEZZUNK.HU
Tom Cruise főszereplésével jöhet egy teljesen új Zöld Lámpás film!

Tom Cruise főszereplésével jöhet egy teljesen új Zöld Lámpás film!

4547

Tom Cruise főszereplésével jöhet egy teljesen új Zöld Lámpás film!

Bár a Ryan Reynolds-féle Zöld Lámpás annak idején hatalmasat bukott a mozipénztáraknál, a Warner még nem adta fel a franchise-hoz fűzött reményeit. A stúdió úgy tűnik, most igazán biztosra akar menni, ugyanis egy A-listás színésszel képzeli el a készülő filmet.

12 filmsztár, aki a való életben is mentett már életet

A 2011-ben bemutatott Zöld Lámpás Ryan Reynolds főszereplésével talán a színész karrierjének egyik legnagyobb baklövése volt. Olyannyira, hogy Reynolds a Deadpool2 stáblista utáni jelentében visszamegy az időben, hogy megakadályozza múltbéli önmagát a szerep elvállalásában és a film megvalósításában is. A Warner ennek ellenére sem tett le a franchise-ról és ismét mozivászonra akarja adaptálni Hal Jordan történetét, méghozzá egy igazi hollywoodi sztárral a főszerepben.

A Comicbook értesülései szerint a Warner kiszemeltje nem más, mint a Mission Impossible-filmek sztárja, Tom Cruise. Bár a színész neve már korábban is felmerült a filmmel kapcsolatban, akkor a tárgyalásokat állítólag a forgatókönyvvel kapcsolatos nézeteltérések akasztották meg. Cruise ugyanis csak akkor vállalta volna el a szerepet, ha karaktere a film végén túléli a kalandokat. Azóta feltehetően változtattak a forgatókönyvön, ráadásul a Mission: Impossible – Utóhatás rendezője, Christopher McQuarrie is csatlakozhat a projekthez, ami további érv Cruise-nak a film mellett.

14 hihetetlen képkocka a CGI alkalmazása előtt és után

(Forrás: mozi-filmek.hu)


Article Tags: · · · ·