FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Dwayne Johnson-ról

10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Dwayne Johnson-ról

8613

Dwayne Johnson érdekességek

Dwayne Johnson amerikai színész, producer, kaszkadőr és ex-pankrátor. Kezdetben pankrátorként tevékenykedett, majd elkezdett a filmes szakma iránt érdeklődni. Legismertebb szerepe a Skorpiókirály, a Múmia visszatér filmben. Egy évvel később már a Skorpiókirály filmnek volt a főszereplője. Számos akció illetve vígjáték fűződik a nevéhez. Alábbi összeállításunkban megismerhettek róla néhány érdekességet, amit még nem valószínű, hogy hallottatok.

Garantáltan megolvad a szíved: Dwayne Johnsonról és 2 kislányáról irtó cuki kép készült

1) Kaliforniában született Ata és Wayde Bowles fiaként. Hawaiin, Honoluluban nőtt fel, de rövid ideig élt Új-Zélandon, Aucklandben az édesanyja polinéz családjánál. A 11. évfolyamot már a pennsylvaniai Bethlehemben kezdte meg.

2) Miközben felnőtt, Dwayne a szüleivel sokat utazott és nézte az apját a szorítóban, édesapja birkózó volt. Főleg ennek a hatására választotta később ő is a küzdősportot.

Rá sem ismerni a fiatal Dwayne Johnsonra: így nézett ki A Szikla, amikor még csak Kavics volt

3) A középiskolai évei alatt Dwayne Johnson elkezdett futballozni és hamarosan a Miami Egyetemtől kapott egy teljes ösztöndíjat, ahol labdarúgóként óriási sikere volt. Dwayne az iskolai focicsapat, a Miami hurrikánok sztárja volt és 1991-ben a miami egyetemek nemzeti bajnokságán is rész vett. Játszott a Kanadai Nemzeti Ligában a Calgary Stemeders csapatában, de két hónap után térdsérülés miatt be kellett fejeznie a szezont és így elszalasztotta az NFL-ben való szereplést is.

4) 1995-ben kriminológia és fiziológia szakon fejezte be az egyetemet. Ezután úgy döntött, hogy apja Rocky Johnson és nagyapja, Peter Maivia nyomdokaiba lép, és birkózó lesz.

10 kopasz filmsztár kinézete, amikor még volt haja

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · ·