FILMEZZUNK.HU
Sorozat készül a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmből

Premierdátumot kapott a Tudom, mit tettél tavaly nyáron tévésorozat

580

Premierdátumot kapott a Tudom, mit tettél tavaly nyáron tévésorozat

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron egy 1997-es amerikai slasher tinihorror Ryan Phillippe, Freddie Prinze Jr., Jennifer Love Hewitt és Sarah Michelle Gellar főszereplésével, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron-trilógia első része. A film számos jelenetét és annak szereplőit a Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson és a Horrorra akadva 2. című filmekben kiparodizálták. A történet szerint az érettségi bankett varázslatos éjjelén négy végzős gimnazista – két fiú és két lány – beül egyikük új autójába és önfeledt hangulatban nekivágnak az éjszakának. Hirtelen a semmiből feltűnik egy alak. Ray hiába fékez, az ismeretlen mozdulatlanul fekszik az út közepén.

Sorozat készül a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmből

A fiatalok pánikba esnek a rájuk váró súlyos büntetés miatt. Félelmükben olyan lépésre szánják el magukat, ami örökre megváltoztatja egész életüket. A holttestet a közeli mólóról a tengerbe dobják. Az ismeretlen azonban magához tér, de Barry szándékosan vízbe fojtja. A négy barát fogadalmat tesz, hogy megőrzik titkukat mindhalálig. Valaki azonban követi őket. Akárhova mennek, mindig a nyomukban van és mindent tud róluk. Látta, amit tettek. Ügyes és kegyetlen lelki terroristájuk ismeri minden gyenge pontjukat, nem akarja futni hagyni őket. Most visszafizeti nekik mindazt a szörnyűséget, amit ők okoztak az idegennek. Most pedig a filmet sorozat formájában láthatjuk viszont, aminek a premierdátumát is közölték.

Még 2014-ben röppent fel a hír, miszerint rebootot kap a filmsorozat. Akkor a Sony Pictures tervezte, hogy újraindítja moziban a népszerű tinihorror-szériát. Más kérdés, hogy a filmre jobban illett az adaptáció megjelölés, hiszen a készítők szándéka az volt, hogy visszanyúljanak az 1997-es film alapanyagáig, Lois Duncan 1973-as regényéig. A filmterv forgatókönyvét az a Mike Flanagan írta, aki az Oculust készítette. Ebből a projektből azonban végül nem lett semmi, így sorozat formájában lesz látható a tinik újabb véres “kalandja”.

A debütálás napján 4 rész válik elérhetővé, majd utána heti rendszerességgel jönnek ki az epizódok, hogy november 12-én finálézzon a széria. A széria főszereplői lesznek: Madison Iseman, Brianne Tju , Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, Brooke Bloom és Bill Heck lesznek. A premier október 15-én érkezik az Amazon Prime Videora.

Szerző: MéziMcFly

23 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret


Article Tags: · · · · ·