FILMEZZUNK.HU
Elrabolva 2008 - akció filmek

Liam Neeson végleg felhagy az akciózással?

1517

Liam Neeson végleg felhagy az akciózással?

Liam Neeson 1952. június 7-én született, Észak-Írországban.  A 68 éves színész filmes pályafutását 1978-ban kezdte, és bőven 100 fölött vannak filmes szerepei. Az Oscar-díjra jelölt színész eddig 43 éves filmes pályafutása alatt rengeteg remek filmmel lopta be magát a szívünkbe, és Ő Hollywood egyik legkedveltebb, és legkeresettebb színésze.  Szerepei közé tartozik: Schindler listája, Csillagok háborúja I: Baljós árnyak, Narnia krónikái, Batman filmek, vagy az Elrabolva-széria. Számtalan akciófilmben láthattuk (Ismeretlen férfi, Csatahajó, Non-stop, Dermesztő hajsza), de szerepelt vígjátékokban (Megjött apuci! 2.), és animációs filmeknek is adta hangját (Khumba, A mogyoró-meló,  Lego-kaland, Family Guy).

Liam Neeson bankot rabol legújabb filmjében!

Ám az akciófilmek királya már többször említést tett arra, hogy “túl öreg már a színészkedéshez”, és hamarosan szögre akasztja a színészkedést. Szerencsére azóta is több akciódús filmmel is megajándékozott minket, legutóbb a 2021-es Jeges pokollal. Ám a napokban sajnos újra szárnyra kapott a hír, miszerint Liam még készít pát filmet, majd végleg nyugdíjba vonul. Az utóbbi tíz évben inkább akciósztárként tekintett rá a filmes szakma, de most, mint mondta, már tényleg túl öreg, és fáradt ehhez.

“69 éves vagyok. Hamarosan 70 leszek. Még lesz egy pár ilyen filmem, már ha a Covid engedi. Az az igazság, hogy imádom ezeket csinálni. Szeretem elpüfölni a tőlem fele annyi idős fickókat. Épp befejeztem egy ilyet Ausztráliában, és volt egy bunyójelenetem egy kedves, fiatal sráccal, Taylornak hívják. A jelenet felénél már ki voltam dögölve, meg is kérdeztem tőle, hogy ő hány éves. Azt mondta 25, én meg azt válaszoltam, hogy a legidősebb fiam pont ennyi idős.”

Reméljük, hogy nyugdíjba vonulása előtt Liam annyi akciódús filmmel örvendeztet meg minket, amennyivel csak lehet. Neeson nemrég fejezte be a Blacklight című film forgatását Ausztráliában.

Szerző: MéziMcFly

15 utca embere, akik maguk sem értik, de folyton autogramot kérnek tőlük


Article Tags: ·