FILMEZZUNK.HU
A bivalyerős Arnold Schwarzenegger 10 legnagyszerűbb filmje

Most már biztos: jön Arnold Schwarzenegger akciósorozata!

1117

Most már biztos: jön Arnold Schwarzenegger akciósorozata!

Van fény az alagút végén. Nagyon úgy tűnik, hogy mégis megvalósulhat Arnold Schwarzenegger akciósorozata. A projektről még tavaly lehetett olvasni, miszerint  a Skydance Productions Nick Santora (Esküdt ellenségek, A szökés) készítésében elkezdett fejleszteni egy kémes kalandsorozatot. Akkoriban már a főszereplőt is megtalálták Schwarzenegger szerepében. Ezenkívül egy másik főszereplő is le lett szerződve, Monica Barbaro (UnREAL), aki Arnold lányát alakítaná a szériában. Igaz akkoriban a Netflix a jogokat meg is szerezte a szériához, de mivel a projekt még nagyon kezdeti fázisban volt kétségesnek látszott, hogy el fog-e készülni. Egészen mostanáig. A legújabb értesülések szerint ugyanis zöld utat kapott a sorozat, a pihentetett széria most teljes erővel beindult.

A humoros kémes kalandsorozat egy apáról és lányáról szól, akik megtudják egymásról, hogy titokban éveken át a CIA-nek dolgoztak. Miután kiderül, hogy kapcsolatuk hazugságokra épült, és egyáltalán nem bíznak egymásban, kénytelenek összeállni egy közös megbízatásra.

Megjelenési dátumot még nem tettek közzé. Egyelőre csak annyit tudni, hogy a minisorozat 8 részből fog állni, amit a Netflix fog bemutatni.

Szerző: MéziMcFly

Rá sem ismerünk! Így nézett ki Arnold Schwarzenegger, mielőtt még kigyúrta magát


Article Tags: · ·