FILMEZZUNK.HU
Mégis Idris Elba lehet a következő James Bond

Mégis Idris Elba lehet a következő James Bond

3613

Mégis Idris Elba lehet a következő James Bond

Azt már rég óta tudjuk, hogy Daniel Craig belefáradt James Bond karakterének eljátszásába. A legutóbbi, Spectre alcímet viselő felvonás után pedig nyíltan kijelentette, hogy nincs az a pénz amiért újra a brit titkos ügynök bőrébe bújna. De egy igen vaskos, 25 millió dolláros csekkel mégis csak sikerült meggyőzni őt, hogy még egyszer utoljára térjen vissza 007-es ügynökként. Emellett pedig a bevételekből is részesedést kap, amivel az utóbbi két film számait figyelembe véve, összességében nem kevesebb, mint 100 millió dollár ütheti a markát. A széria azonban valószínűleg ezután sem fog véget érni, úgyhogy már most elkezdték keresni Craig méltó utódját.

Hihetetlen, de ezt a 20 színészt még egyszer sem jelölték Oscar-díjra

A közelmúltban felröppent hírek szerint erre a megtisztelő címre jelen állás szerint nem más, mint Idris Elba az egyik legesélyesebb jelölt. Elba évek óta szóbeszéd tárgyát képzi a Bond franchise-zal kapcsolatban, de egy friss interjújában, Barbara Broccoli [a jelenlegi Bond-filmek producere] azt mondta, hogy elérkezett annak az ideje, hogy egy színes bőrű színész vegye át a stafétát. Majd azt is hozzátette, hogy rövid időn belül szeretnék is kiválasztani Craig utódját és arra az egyik legesélyesebb jelölt még mindig Elba, mind színészi kvalitásai, mind pedig a fizikuma miatt.

Érdekesség képen megemlítendő, hogy a Bond franchise 50 évre visszanyúló történelme alatt 7 színész keltette életre a karaktert, de ők mind egytől egyig fehér bőrűek voltak, így Idris Elba szerződtetése nagy újítás lenne a készítők részéről, de sok rajongó már most biztosan ellenzi az ötletet.

Emlékszel rá? A világ nem elég James Bond lánya túl az ötvenen is nagyszerűen néz ki

(Forrás: filmsomnia.hu)


Article Tags: · · ·