FILMEZZUNK.HU
Előzetest és premierdátumot kapott a Netflix pszichothrillerének 3. évada, a nagysikerű Te

Előzetest és premierdátumot kapott a Netflix pszichothrillerének 3. évada, a nagysikerű Te

815

Előzetest és premierdátumot kapott a Netflix pszichothrillerének 3. évada, a nagysikerű Te

A remek írónő, Caroline Kepnes 2014-ben írta meg Te című thriller regényét. Az írás elképesztő sikert aratott, amit 19 nyelvre fordítottak le. Ezután, 2016-ban publikálta a folytatásokat Elrejtett testek és Szeretsz engem címmel. Utóbbiból még nem került ki magyar fordítás. A regényt megfilmesítették, illetve sorozat formájában láthatták a nézők a Netflixen. Az első évadot 2018-ban, a másodikat pedig 2019-ben. A sorozat főszereplője egy rendkívül intelligens könyvesboltvezető Joe Goldberg (Penn Badgley). A srácnak nagyon megtetszik az egyik vásárló Guinevere Beck (Elizabeth Lail), így minden eszközt bevet, hogy megszerezze és magába bolondítsa a lányt. Ehhez viszont extrém lépéseket kell tennie, hogy a lány részese legyen az életének.

A sorozat tele van zseniális és kiszámíthatatlan fordulatokkal. Majd találkozik Love Quinnel (Victoria Pedretti), akivel később egy kertvárosi házba költöznek, hogy ott neveljék majd fel születendő gyermeküket. És itt be is fejeződhetne a Love Story, ami igazából csak most kezdődik…  Így a  második évad befejezése nem hagyta nyugodtan lezárni a szériát és a nézőknek a pandémia miatt várniuk kellett a folytatásra. Egészen idáig.

Idén áprilisban kiderült, hogy a Te 3. évada 2021 utolsó negyedévében érkezik a Netflixre, pontosan október 15-én.  A premierdátum kitűzése mellé most egy hátborzongató előzetest is kaptunk:

A harmadik évadban Joe szeretne megfelelő apamodell lenni a kisfia számára, kérdés, hogy sikerülni fog-e neki. Az apai és anyai gének hogyan fognak tovább élni , és ki vagy mi lesz a kis Henryből, ha felnő?

Szerző: MéziMcFly

A Jézust homoszexuálisnak beállító botrányos film lekerül a Netflix kínálatából


Article Tags: · · ·