FILMEZZUNK.HU
Három év házasság után elvált "feleségétől" a transznemű Ellen "Elliot" Page

Három év házasság után elvált “feleségétől” a transznemű Ellen “Elliot” Page

4440

Három év házasság után elvált “feleségétől” a transznemű Ellen “Elliot” Page

Ellen “Elliot” Page hollywoodi színésznő/színész, aki 2020 decemberében jelentette be, hogy többé már nem leszbikus, inkább transznemű, és aktuális párja, Emma Portner koreográfus három év “házasság” után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A pár már a koronavírus járvány közepette külön is költözött.

Három év házasság után válik "feleségétől" a transznemű Ellen Page

Sok gondolkodás és alapos megfontolás után hozták meg a nehéz döntést, hogy a különélés után elválnak, jelentette be a kanadai pár, hozzátéve, mélységes tisztelettel fordulnak egymás felé, és továbbra is közeli barátok terveznek maradni. Döntésük körülményeiről további információkat nem osztottak meg. A 34 éves Oscar-jelölt színésznő Elliott Page még tavaly decemberben jelentette be, hogy ezentúl nem leszbikus, hanem transznemű, és nevet is változtat, Ellen-ről Elliott-ra. Döntését széles körben ünnepelték rajongói és színésztársai. Page akkor úgy kommentálta bejelentését, hogy nem tudja eléggé kifejezni

“milyen nagyszerű eléggé szeretni magát ahhoz, hogy az autentikus énjének éljen”.

A kanadai tévészereplések után a Cukorfalat című thriller volt az első jelentős filmszerepe 2005-ben, a következő évben játszott az X-Men – Az ellenállás végében. Jason Reitman filmje, a Juno hozta el neki az Oscar-jelölést 2006-ban, később fontos szerepet kapott Christopher Nolan Eredetében. Rendezőként tavaly debütált. Ex-partnere a 27 éves Portner saját bevallása szerint támogatta Page coming outját.

Ellen Page bejelentette, hogy transznemű

(Via Hetek.hu)


Article Tags: · ·