FILMEZZUNK.HU
Rá sem ismerni Patrick Wilsonra, úgy kigyúrta magát az Aquaman 2-re

Rá sem ismerni Patrick Wilsonra, úgy kigyúrta magát az Aquaman 2-re

1210

Rá sem ismerni Patrick Wilsonra, úgy kigyúrta magát az Aquaman 2-re

Javában készül az Aquaman folytatása, az Aquaman and the Lost Kingdom, amelyben Arthur Curry mellett természetesen visszatér Mera (Amber Heard) és a Fekete Manta (Yahya Abdul-Mateen II) is, amelyet mindkét, a karaktereket eljátszó sztár bizonyított egy vagy több edzős fotóval-videóval. Na, nem fog hiányozni a csapatból Orm, az egykori “óceánmester” sem, akinek szerepét újra magára ölti Patrick Wilson. Csakhogy a sztár a legújabb forgatási fotó tanúsága szerint teljesen más fizimiskával fog rendelkezni.

Rá sem ismerni Patrick Wilsonra, úgy kigyúrta magát az Aquaman 2-re

Maga James Wan rendező osztotta meg az alább látható képet Instagramon ezzel a szöveggel:

“Rátaláltam erre a Patrick Wilson nevezetű fickóra egy elhagyatott partszakaszon, amint a Számkivetettet imitálja.”

Nos, igen, Wilson avagy Orm ezen a képen sokkal inkább hasonlít Tom Hanks klasszikusának hősére, azt leszámítva persze, hogy ő nem éppen alultáplált hajótörött benyomását kelti, mármint izmos testfelépítését, nem pedig hosszú haját és szakállát, na meg a szakadt gatyáját tekintve. A Jon Lee Brody nevű filmalkotó viccesen meg is jegyezte kommentben, hogy ez a “Számkivetett Golds Gym kiadása”, utalva arra, hogy Patrick Wilson szépen kigyúrta magát.

Az Aquaman and the Lost Kingdom bemutatója egyelőre 2022. december 16-ra van kitűzve. Orm ugyebár csúfos vereséget szenvedett Arthurtól az első rész végén, ám az megkímélte életét, Orm pedig beleegyezett abba, hogy börtönbe vonul, mivel féltestvére megmentette édesanyjukat. A kép alapján úgy tűnik, valami miatt már nincs fogságban, feltételezhető, hogy megszökött. Vajon újra összefog a Fekete Mantával, hogy bosszút álljon Arthuron, és megszerezze a trónt?

Tudta? Woody Harrelson apja többszörösen elítélt bérgyilkos volt

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·