FILMEZZUNK.HU
Befutott a Gyurcsány-film első előzetese

Vadonatúj előzetest kapott a Gyurcsány-film, az Elk*rtuk!

1750

Vadonatúj előzetest kapott a Gyurcsány-film, az Elk*rtuk!

Megérkezett az új előzetest Kálomista Gábor 800 millióból forgatott Gyurcsány-filmjéhez, melynek főszerepeit Bánovits Vivianne és Mózes András alakítják és a címe az, hogy Elk*rtuk. A hét lakat alatt őrzött filmről sokáig azt sem lehetett tudni, hogy kiket castingoltak az egyes szerepekre.

2006-ban Budapesten valami összetört. Az akkor tizenhat éves Magyar Köztársaság vezetőjének kiszivárgott “őszödi beszéde” alapjaiban rengette meg az emberek demokráciába és a kommunizmus utáni rendszerváltozásba vetett hitét. Magyarország első, valós eseményeken alapuló politikai krimije ebbe az időszakba, 2006 indulatokkal teli őszére kalauzolja el nézőit egy fiatal, feltörekvő elemzőlány történetén keresztül.

A történet szerint amikor Réka (Bánovits Vivianne) rájön, hogy a főnöke (Bokor Barna) részt vett egy botrányos miniszterelnöki hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy ezzel jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll az MTV-nél újságíró-gyakornokként dolgozó szerelmével (Mózes András), és nyomozni kezd, de mivel lebukik a főnöke előtt, egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak. Ezért miközben a beszéd kiszivárogtatásának hátterét, a tévészékház ostromának részleteit és a budapesti rendőrattakok ellentmondásait kutatják, nem csak a karrierjük kerül veszélybe… Mozibemutató: 2021. október 21.

20 filmes csapat, akik a forgatás alatt igazi családdá váltak

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·