FILMEZZUNK.HU
Új előzetest kapott a Star Trek: Picard folytatása!

Új előzetest kapott a Star Trek: Picard folytatása!

896

Új előzetest kapott a Star Trek: Picard folytatása!

Sir Patrick Stewart utoljára a Star Trek: Nemezisben alakította Jean-Luc Picardot, most pedig tényleg egy komoly forgatókönyvet láthatott, hogy visszatér a karakter bőrébe. A kapitány már visszavonultan él, a család franciaországi borászatát gondozza, és igyekszik minden gondtól távol tartani magát. Igen ám, de jön egy nő, aki segítséget kér tőle, így Picardnak ismét össze kell szednie a csapatot, mivel a Föderációt nem igazán érdekli a dolog. Az alkotás a Star Trek: Új nemzedék folytatása,de itt már jóval drámaibb lesz a légkör, és itt már a karakterek lesznek az előtérben. Az első évad 2020-ban indult.

A Paramount+ a napokban bejelentette, hogy februárban fog visszatérni legnézettebb sorozata, mely a CBS All Access-es premierje révén minden korábbi rekordot megdöntött a platformon. A nagyszerű bejelentés mellé egy előzetessel is meglepték a lelkes rajongókat.

Itthon a sorozat a világpremierrel egy időben lesz látható az Amazon Prime Video kínálatában. A második szezonban régi ismerősök is fel fognak tűnni, és nem csak az első évadból, hanem az ST-univerzumból is. Mint ismert, Patrick Stewart mellett főszereplő volt az első évadban Alison Pill, Harry Treadaway és Isa Briones, valamint Santiago Cabrera, Michelle Hurd és Evan Evagora, akik mellett Brent Spiner és Jery Ryan is visszatért a klasszikus Voyagerből. De hogy addig se unatkozzanak a rajongók, jelenleg a Star Trek: Lower Decks második szezonja fut, amire októberben a Star Trek: Prodigyt, novemberben pedig a Star Trek: Discovery 4. évadát fogják ráindítani. Amikor utóbbi kifut, akkor kezdhet a Picard, aminél hetente terveznek egy-egy részt bemutatni, amit jó eséllyel szünet nélkül fog követni a Star Trek: Strange New Worlds rengeteg, a TOS-ból ismert karakterrel, mint Pike vagy Uhura.

Szerző: MéziMcFly

8 érdekesség, amit nem gondoltál volna Patrick Stewart-ról


Article Tags: · · · ·