FILMEZZUNK.HU
Szomorú hír: Összeesett a Harry Potter sztárja és még nem tudni, hogy mi a baja

Szomorú hír: Összeesett a Harry Potter sztárja és még nem tudni, hogy mi a baja

1312

Szomorú hír: Összeesett a Harry Potter sztárja és még nem tudni, hogy mi a baja

A Harry Potter-filmekben Draco Malfoy-t alakító Tom Feltont egy hordágykocsin kellett elszállítani a gyepről egy csütörtöki golfgálán, miután rosszul lett és összeesett – számolt be róla a The Guardian. A 34 éves brit színész Wisconsinban vett részt a sporteseményen, ahol hírességek mérték össze tudásukat, és egyelőre nincs arról információ, hogy mi okozhatta a rosszullétét.

Tom Felton (Draco Malfoy)

A beszámolók alapján Felton eszméleténél volt a történtek után, de mégsem tudta saját lábán elhagyni a pályát. Az amerikai golfszövetség ezt írja közleményében:

“A ma megrendezett Ryder Cup Celebrity Match-en Tom Felton színész és zenész egészségügyi problémát tapasztalt, miközben Európát képviselve játszott. A helyi kórházba szállították, ahol ellátják. Több részlet nem áll rendelkezésre.”

Felton gyerekszínészként bukkant fel a 2001-es első Harry Potter-filmben a tenyérbemászó Mardekáros diák szerepében , aki gyakran megkeserítette a címszereplő roxforti napjait. Sok HP-s társához hasonlóan a kamerák előtt nőtt fel, hiszen mind a nyolc részben szerepelt, a franchise lezárulta után pedig szerepelt többek között A majmok bolygója: Lázadásban és a CW-n futó The Flash-sorozatban is. Felton emellett lelkes gitáros-énekes, a közösségi oldalain gyakran ragad gitárt és énekel a rajongóinak.

Rá sem ismersz! A Harry Potter lúzer melákja brutálisan kigyúrta magát

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·