FILMEZZUNK.HU
A vadnyugat törvényei szerint (The Harder They Fall)

Befutott Idris Elba új Netflixes western filmjének a végső előzetese!

1124

Befutott Idris Elba új Netflixes western filmjének a végső előzetese!

A Netflix bemutatta a végső előzetest A vadnyugat törvényei szerint című közelgő westernfilmhez, amely az őszi szezonban kerül be a kínálatba. A Netflix szerényen a western új iskolamunkájaként harangozta be a A vadnyugat törvényei szerint (The Harder They Fall) című filmjét, de azért az előzetes nem biztos, hogy megerősíti ezt, hiába az egyébként igencsak parádés szereposztás.

A vadnyugat törvényei szerint című western filmben amikor a törvényen kívüli Nat Love megtudja, hogy ellenségét, Rufus Buckot kiengedik a börtönből, összeszedi a bandáját, és Rufus nyomába ered, hogy bosszút álljon rajta. A magabiztos és modern westernben vele tart korábbi szerelme, Stagecoach Mary, jobb és bal keze – a forrófejű Bill Pickett és a fürge kezű Jim Beckwourth –, valamint egy ellenségből lett szövetséges. Rufus Bucknak megvan a saját félelmetes bandája, benne az alattomos Trudy Smithszel és Cherokee Bill-lel, akik nem tudnak veszíteni.

A filmet Jeymes Samuel rendezte, a forgatókönyvet Samuel és Boaz Yakin írta, a produceri teendőket pedig Shawn Carter, James Lassiter és Jeymes Samuel látta el. A film főbb szerepeiben Jonathan Majors, Zazie Beetz, Delroy Lindo, LaKeith Stanfield, Danielle Deadwyler, Edi Gathegi, R.J. Cyler, Damon Wayans Jr., Deon Cole, Regina King és Idris Elba látható.

Botrány! A Netflix új sorozatában Jézus gépfegyverrel lövöldözi az embereket

(Via filmsor.net)


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·