FILMEZZUNK.HU
Itt a Venom 2. - Vérontó második előzetesének bővített, teljes változata magyar nyelven is!

Még be sem mutatták, de már most döbbenetes siker a Venom 2!

1498

Még be sem mutatták, de már most döbbenetes siker a Venom 2!

Úgy tűnik, a Venom 2. – Vérontó premierdátuma körüli hosszas huzavona után bejött a Sony azon húzása, hogy a halasztásokat követően végül előrehozta a film amerikai bemutatóját október 1-re. A stúdió Pókember-univerzumának második darabja a pandémia időszakának második legtöbb bevételét hozta a hivatalos bemutató előtti estén Amerikában, és elég biztatóak a kilátások a nyitóhétvége egészére nézve. A Venom 2. 11,6 millió dollárt kaszált csütörtök este a tengerentúlon, ennél jobban csak a Fekete Özvegy teljesített ebben az időszakban (13.2 millió), az viszont rögtön felkerült streamingre is, ellenben a Tom Hardy és Woody Harrelson főszereplésével készült új Marvel-filmmel.

Befutott a Venom 2.: Vérontó vadonatúj magyar nyelvű előzetese!

A 2018-as első Venom 10 milliót kaszált az előzetes vetítéseken, és végül 80 milliós nyitóhétvégét produkált. Ezt a bevételt ugyan még mindig nem tartják valószínűnek az elemzők, de a második rész így is a korábbi várakozásokat felülmúlva előreláthatólag 60-70 millió dolláros amerikai bevétellel fogja letudni az első hétvégét. Megérte tehát sakkozni a premierdátummal, és a PG-13-as korhatári besorolás is kifizetődőnek bizonyult.

A Venom 2. ugyan hozzánk csak két hét múlva érkezik meg, de a legtöbb országban Amerikához hasonlóan bemutatták a napokban, és a nemzetközi piacon is jól teljesít. Oroszországban például úgy tűnik, hogy megdönti a pandémia időszakának rekordjait: két nap alatt 5.6 millió dollárnyi rubelt kaszált a film, és 11-14 millió körül zárhatja a nyitóhétvégét.

Andy Serkis rendezésének a sikere jó jel a mozipiac szereplői számára, akiket nyáron még elbizonytalanított az újra erősödő koronavírus, és attól lehetett tartani, hogy újrakezdődik a premierek tologatása. Szerencsére ez nem következett be, és október a magyar mozikban is nagyon izgalmas hónapnak ígérkezik. Az itthon meglepő módon 18-as karikával vetített Venom 2-re október 14-től válthatunk jegyeket.

Tudta? Woody Harrelson apja többszörösen elítélt bérgyilkos volt

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·