FILMEZZUNK.HU
Vadonatúj előzetest kapott az új Reszkessetek, betörők! film

Vadonatúj előzetest kapott az új Reszkessetek, betörők! film

2610

Vadonatúj előzetest kapott az új Reszkessetek, betörők! film

Kenan Thompson a Saturday Night Live egyik állandó tagja, aki ráadásul a leghosszabb ideje szerepel a showban, most pedig ő az egyik színésze a Disney+-ra készülő produkciónak, mely a Macaulay Culkin főszereplésével készült Reszkessetek, betörők! rebootja lesz.

A film sztorija egy Max (Archie Yates, Jojo Nyuszi) nevű srácról szól, aki Ellie Kemper és Rob Delaney karaktereivel veszi fel a harcot, hogy megvédje otthonát. A filmet Dan Mazer rendezte, a forgatókönyvet pedig az Saturday Night Live sztárjai, Kenan Thompson, Chris Parnell és Mike Day írták, Streeter Seidellel közösen. Thompson elmondta a produkcióval kapcsolatban:

“Hosszú forgatás volt. Kanadában kezdtük, majd le kellett állnunk a pandémia miatt, majd később visszatértünk. Nagyon fontos volt számomra, amit mindenképpen meg akartam csinálni.”

A film november 12-én érkezik a Disney+ kínálatába Dan Mazer (Nagyfater elszabadul) rendezésében, a főszerepben pedig feltűnik a Jojo nyusziban megismert Archie Yates (Max), Ellie Kemper (The Office, The Unbreakable Kimmy Schmidt), Rob Delaney (Deadpool 2.), Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki és Chris Parnell.

Így él napjainkban Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárja

(Via Acinemániás)


Article Tags: · ·