FILMEZZUNK.HU
Nem vicc! Hilary Duff majdnem fogatlanul ment férjhez!

Nem vicc! Hilary Duff majdnem fogatlanul ment férjhez!

1193

Nem vicc! Hilary Duff majdnem fogatlanul ment férjhez!

Hilary Erhard Duff amerikai színésznő és énekesnő a Lizzie McGuire sikert hozó televíziós show főszerepe után, Duff elkezdte építeni karrierjét a mozifilmiparban is. Legsikeresebb filmjei a Tucatjával olcsóbb (2003), vagy a Csáó, Lizzie! (2004). 2005-ben csaknem 15 millió dollárt keresett. Elindította saját ruhakollekcióját (Stuff by Hilary Duff), és saját illatot adott ki, Elizabeth Ardennel, amely a With Love… Hilary Duff nevet viseli. Hilarynek a popszakmában is nagy sikerei vannak, albumaiból csaknem 13 millió fogyott el világszerte. Hilary és kedvese Mike Comrie -kanadai jéghokijátékos- 2007-ben találtak egymásra. Az esküvőt 2010. augusztus 15-én tartották Santa Barbarában, Kaliforniában.

Hilary egy Vera Wang ruhában állt az oltár elé. 100 fős vendégsereg előtt mondták ki a boldogító igent. Ám az esküvő körül volt némi fogas kérdés. A legtöbb ara azt szeretné, ha az esküvőjén a lehető legsimábban mennének a dolgok, ha minden és mindenki a helyén lenne. Hilary 2010-es esküvőjén ugyanis testközelből is megtapasztalta, milyen az, ha valami fontos hiányzik  a nagy napon… például egy fog. Márpedig ha valamire, a mosolyunkra biztosan szükségünk van az esküvőnkön  – számtalan fotó és videófelvétel örökíti meg életünk egyik legszebb napját, nem csoda, ha tökéletesen szeretnénk festeni a felvételeken. S bár Hilary esetében nem volt drasztikus a hiány, ő mégis ragaszkodott hozzá, hogy elmenjen a fogorvosához, mielőtt megkezdődne a ceremónia.

Saját beszámolója szerint az egyik percben sírt, a másikban pedig nevetett, amikor észrevette, hogy kiesett a foga. Családja próbálta megnyugtatni és lebeszélni a sürgősségi ellátásról, ám a színész-énekesnő nem engedett: a férj legjobb barátja szerencsére fogorvosként dolgozik, ezért hamar sikerült orvosolniuk a problémát – mesélte Hilary egy népszerű amerikai talk show-ban. Ettől a kis incidenstől eltekintve nagyszerűen sikerült a menyegző és a képek tanúsága szerint Hilary Duff mosolya tényleg tökéletes volt a nagy napon. Férjével, a jéghoki játékos Mike Comrie-val azóta közös fiúgyermekük is született és boldog házasságban élnek.

Szerző: MéziMcFly

A Disney Channel legismertebb sztárjai régen és most


Article Tags: ·