FILMEZZUNK.HU

Szomorú hír: Súlyosan megsérült Jason Momoa az Aquaman 2 forgatásán

1312

Szomorú hír: Súlyosan megsérült Jason Momoa az Aquaman 2 forgatásán

Jason Momoa mindent belead Aquaman szerepébe, ez pedig időnként komoly sérülésekkel is járhat. A színész a legutóbbi Ellen: The Ellen DeGeneres Show vendégeként beszélt arról, hogy a nemrégiben az Aquaman 2 forgatásán megsérült a szaruhártyája, így azonnal meg kellett műteni a szemét.

Se szakáll, se haj - Rá sem ismerni a fiatal Jason Momoára

Valami belement a szemébe, ami összekarcolta azt, de gyorsan megműtötték. Sérve van, eltört néhány bordája, de állítása szerint állapota teljesen javulóban van, így rövidesen képes is folytatni a munkát.

“Imádom a munkámat, így gyakran izgatott és lelkes leszek, de a kor időnként közbeszól. Idősödő szuperhős vagyok most már.”

– jegyezte meg a színész. Az Aquaman 2 forgatása nyáron kezdődött, James Wan pedig egy korábbi interjúban elárulta, hogy a folytatás sokkal sötétebb és horrorisztikusabb hangulatú lesz majd, mint az első rész, Jason Momoa pedig leszögezte, hogy a rajongók egyszerűen imádni fogják a filmet. Persze Lost Kingdomra még egy ideig várnunk kell, hiszen a film a tervek szerint 2022. decemberében érkezik a mozikba.

Őrült pletyka terjed a világhálón: Jason Momoa meleg lesz az Aquaman 2-ben?

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·