FILMEZZUNK.HU

Most már biztos: jön A halottak hadserege 2!

2620

Most már biztos: jön A halottak hadserege 2!

Tavasszal a Netflixen mutatták be Zack Snyder első filmjét, amit a DC/Warnertől való távozása után készített, és a héten érkezik a streamingóriásra A halottak hadserege előzményfilmje, A tolvajok hadserege is. Ez utóbbit nem Snyder rendezte, de a sztori az általa kitalált világban játszódik, a filmes azonban már a zombis akciófilm folytatását tervezi, aminek a címe nem A halottak hadserege 2., hanem A halottak bolygója [Planet of the Dead] lesz, és visszatérhet benne Matthias Schweighöfer halottnak hitt karaktere, Dieter is.

Előzetest és premierdátumot kapott A halottak hadserege spinoffjaként érkező A tolvajok hadserege

Az első film egy zombijárvány után játszódott Las Vegasben, ahol egy zsoldos-csapat bemerészkedett a lezárt zónába egy nagyszabású rablás kedvéért. Snyder a forgatókönyv írásából is aktívan kivette a részét, és egy friss interjúban beszélt arról, hogy már folynak a második rész előkészületei. A részletekről nem akart sokat elárulni, de Dieter visszatérését belebegtette:

“Az lenne az igazán kalandos, ha látnánk, mi történt vele zárt ajtók mögött. Zeus vajon megölte vagy sem? Mi történt? Nem láttuk meghalni, és még mindig van valamennyi idő. Nem fogom elárulni, mi történik A halottak hadserege 2-ben, aminek A halottak bolygója lesz a címe, de annyit elmondhatok, hogy Dieternek jó esélye van a túlélésre. És az is lehet, hogy emiatt a halálközeli élmény miatt akarta megtalálni a bebörtönzött Gwendoline-t.”

Egyelőre tehát ennyit lehet tudni a folytatásról, aminek a címe arra utalhat, hogy a zombijárvány globális méreteket ölt majd. Snydernek szívügye, hogy egy jól működő, szerteágazó franchise-t hozzon létre a sztoriból, állítása szerint ugyanis megunta, hogy mások munkáit adaptálja, sokkal jobban érdekli már az, hogy a saját ötleteit megvalósítsa.

Döbbenetes siker Zack Snyder új zombifilmje!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·