FILMEZZUNK.HU
"Úgy szétszabdalom az arcod, hogy rád sem akarnak majd nézni" - Johnny Depp

“Úgy szétszabdalom az arcod, hogy rád sem akarnak majd nézni” – Johnny Depp

3654

“Úgy szétszabdalom az arcod, hogy rád sem akarnak majd nézni” – Johnny Depp

Úgy sejtjük, még nem olvasott eleget Amber Heard és Johnny Depp nonstop vircsaftjáról, akik ugyan már néhány évvel ezelőtt elváltak, ettől függetlenül irigylésre méltó lelkesedéssel dobálják egymásra a sarat.

A peres eljárás legutóbbi sokkoló kijelentése Amber Heardtől származik, aki azt állította, volt férje többször halálosan is megfenyegette, írja a Page Six. A színésznő bírósághoz eljuttatott levelében az áll, hogy házasságuk alatt Depp viselkedése „extrémen kontrolláló és megfélemlítő” volt.

“Néhány nézeteltérésünk annyira ijesztő volt, hogy attól féltem, meg akar ölni, vagy szándékosan, vagy azért, mert elveszíti a józan eszét és túl messzire megy. Félreérthetetlenül és több alkalommal is halálosan megfenyegetett, különösképp a kapcsolatunk végén. “

Heard szerint Depp Janus-arcú volt, bár néha hihetetlenül megnyerően és kedvesen viselkedett vele, máskor úgy látszott, teljesen megbolondult, különösen, amikor úgy érezte, Heard el akarja hagyni őt.

“Úgy szétszabdalom az arcod, hogy rád sem akarnak majd nézni.”

– mondta Depp Heardnek a színésznő állítása szerint. A Page Six cikke szerint a sztárpárnak nemcsak a házassága volt botrányoktól hangos, már az igen kimondása előtt is alaposan összevesztek egymással, a házassági szerződés miatt, amit Heard csak vonakodva írt alá, és csak az esküvő után.

“Volt egy nézeteltérésünk egy tokiói hotelszobában, aminek a hevében Johnny a hátamba térdelt és hátulról ütötte a fejemet. “

A rendhagyó házasság utáni szerződés aláírásnak körülményeiről Heard hosszasan értekezett, közölve a bírósággal hogy egykori férje olyan brutálisan fojtogatni kezdte, hogy azt hitte, ott helyben meghal. A vita a színésznő leírása alapján olyan vad volt, hogy mindent törékeny berendezési tárgyat összetörtek maguk körül, a meztelen Heard az üvegszilánkok között térdepelve rettegett attól, hogy megöli őt Depp.

Folytatást kap Wesley Snipes egyik ikonikus filmje, Az 57-es utas!

(Via Velvet)


Article Tags: · ·