FILMEZZUNK.HU
Befutott a Marvel féle Sólyomszem sorozat első előzetese!

Baromi ütős a Sólyomszem Disney+ sorozat legújabb előzetese!

1539

Baromi ütős a Sólyomszem Disney+ sorozat legújabb előzetese!

A Marvel bemutatta a Disney Plusra érkező Sólyomszem sorozatának legújabb előzetesét, amelynek főszerepben Jeremy Renner mint Clint Barton/Sólyomszem és Hailee Steinfeld mint Kate Bishop, szintén Sólyomszem láthatók. A mellékszereplők között Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James és az újonc Alaqua Cox mint Maya Lopez is szerepel.

A karácsonyi időszakban játszódó sorozatról, amely a válság utáni New York Cityben játszódik, eddig kevés részletet árultak el. A sorozatban Barton (Renner) átadja a stafétát Kate Bishopnak (Steinfeld), a Fiatal Bosszúállók nevű csoport tagjának, aki Barton után az első nő, aki felveszi a Sólyomszem nevet.

A korábbi Bosszúálló Clint Bartonnak látszólag egyszerű küldetése van: karácsonyra visszatérni a családjához. Lehetséges? Talán Kate Bishop segítségével, aki egy 22 éves íjász, aki arról álmodik, hogy szuperhős lesz. Kettőjük kénytelen együtt dolgozni, amikor egy jelenlét Barton múltjából azzal fenyeget, hogy az ünnepi hangulatnál jóval többet kisiklat. A sorozat első része november 24-én jön a Disney Plusra.

BRÉKING: Jeremy Renner-t kirúghatják a Marveltől!

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · · · ·