FILMEZZUNK.HU
Kijött a Vaják 2. évadának előzetese, amit nem finomkodtak el

Kijött a Vaják 2. évadának előzetese, amit nem finomkodtak el

1148

Kijött a Vaják 2. évadának előzetese, amit nem finomkodtak el

Nem kell sokáig várni a Vaják rajongóinak, ugyanis decemberben startol a 2. évad. Henry Cavill hamarosan visszatér a Netflix sikersorozatának főszereplőjeként. Az Andrzej Sapkowski regényein alapuló széria első szezonjára milliók haraptak rá, nem csak az alapmű ismertsége, de a főszereplő személye miatt és, és különben is, a Trónok harca után a nézők már alaposan ki voltak éhezve egy újabb izgalmas fantasy sztorira. Hogy a második évad is ugyanolyan sikeres lesz-e mint az első, erre jó esélyek vannak, ugyanis az előzetes alapján a siker borítékolható, mivel akcióban és drámában nem lesz hiány.

A The Witcher-rajongóknak addig is itt a teljes magyar feliratos előzetes, ami a napokban jött ki. A kedvcsináló trailer elég részletes lett, és sok minden kiderül benne a történet irányát illetően is, negatívuma, ha ezt lehet  negatívumnak nevezni csak annyi, hogy elég spoileresre sikerült az anyag és egy elég komoly infót is ellőnek benne.

A széria főszereplői: Henry Cavill, Kim Bodnia, Kristofer Hivju, Yasen Atour, Paul Bullion, Basil Eidenbenz és Paul O’Kelly. Akik követik a sorozatot, azoknak nem mondunk újat, de mindenképpen érdemes újra megjegyezni, hogy a The Witcher harmadik évada is el fog készülni,  a napokban pedig le is szerződtették a showrunnert, Lauren Schmidt Hissricht, az új írógárdát. A 2. évad december 17-től lesz látható a Netflixen.

Szerző: MéziMcFly

Henry Cavill félelmetesen kigyúrta magát


Article Tags: · · · · · · ·