FILMEZZUNK.HU
A Netflix legújabb sorozatához két ismert Trónok harca szereplő is csatlakozik

A Netflix legújabb sorozatához két ismert Trónok harca szereplő is csatlakozik

871

A Netflix legújabb sorozatához két ismert Trónok harca szereplő is csatlakozik

A Trónok harca alkotópárosa, David Benioff és D. B. Weiss tavaly nyáron 10 év után elhagyták az HBO-t és 300 millió dollár értékű szerződést írtak alá a Netflixszel. Néhány héttel később az is kiderült, hogy mi lesz az első projektjük az online videótárnál. Benioff és Weiss A háromtest-probléma (The Three-Body Problem) című, három könyvből álló  sci-fi regénysorozatot adaptálják a Netflixnek.  Azóta viszont nagy volt a csend, egészen mostanáig. A napokban ugyanis nyilvánosságra hozták, hogy 12 szereplő csatlakozik a szériához.

A Netflix legújabb sorozatához két ismert Trónok harca szereplő is csatlakozik

Szerepelni fog a sorozatban a Trónok harca két sztárja, a Samwell Tarlyt alakító John Bradley és a Tengerjáró Davos bőrébe bújó Liam Cunningham. Rajtuk kívül csatlakozott még a Marvel-univerzumból ismert Benedict Wong, valamint Tsai Chin (Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája), Jovan Adepo (A hátrahagyottak), Eiza Gonzalez (Nyomd bébi, nyomd), Jess Hong (Brokenwood titkai), Marlo Kelly (Otthonunk), Alex Sharp (Így csajozz egy földönkívülivel), Sea Shimooka (A zöld íjász), Zine Tseng (ebben a sorozatban debütál) és Saamer Usmani (Mi lenne/ha) is.

A háromtest-probléma a Trónok harca szerzője, George R. R. Martin szerint “a hard sci-fi egyedi mixe: összeesküvés-elmélet és kozmológia, természettudomány és villámgyors akció”, egyébként az emberiség és egy idegen civilizáció első találkozását mutatja be.

A történet egy nanokutatással foglalkozó mérnökről, Wang Miao-ról szól, akit a pekingi rendőrség felkér, hogy szivárogjon be egy titkos, tudósokból álló társaságba. A tudományos világot öngyilkosságok sorozata rázza meg, Miao pedig elmerül egy olyan videojátékban, amelyben három, szabálytalan időközönként felkelő és lenyugvó nap határozza meg az élet kereteit. A háromtest-probléma egyik fő témája az idegen fajok kérdése, Cixin regényei azt dolgozzák fel, mekkora kihívást jelentene az emberiségnek egy inváziót túlélni.  A produkcióról bővebb információt egyelőre nem árultak el.

Szerző: MéziMcFly

Magyar feliratos előzetest kapott a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza


Article Tags: · ·