FILMEZZUNK.HU
Jön a Pixar következő nagy dobása, előzetest kapott a Pirula Panda

Jön a Pixar következő nagy dobása, előzetest kapott a Pirula Panda

1312

Jön a Pixar következő nagy dobása, előzetest kapott a Pirula Panda

Jövő tavasszal érkezik meg a mozikba a Pixar legújabb animációs filmje, ami egy olyan kamaszlányról szól, aki nagy, vörös és morcos pandává változik, ha felbőszítik. A Pirula Panda alább látható új előzetesében jobban megismerkedhetünk Meilin Lee-vel, az amúgy vagány és nagyszájú főhőssel, láthatjuk első kellemetlen átalakulását, és megtudhatjuk azt is, hogy a különös átalakulásnak generációkra visszavezethető, ősi “hagyománya” van a családjában. Valamint bemutatkozik a 4*Town nevű fiúbanda is, melynek a filmben elhangzó dalait Billie Eilish és bátyja, Finneas írták.

Rosalie Chiang kölcsönzi a főszereplő, Meilin hangját, aki éppen átlép a kaotikus serdülőkorba és mint minden kamasznak, neki is meg kell küzdenie érdeklődése, kapcsolatai és teste változásaival. Az átlagos fiatalokkal ellentétben azonban ő egy nagy piros pandává változik, ha bármivel felidegesítik, és ebben a korban bizony eléggé ingerlékeny mindenki, ráadásul a fiúk előszeretettel cukkolják szándékosan a lányokat. Meilinnek több kellemetlen pillanatot is okoz az iskolában ez a furcsa családi örökség, de lassan megbarátkozik a pandával és önmagával is.

A Pirula Pandát a jelenlegi tervek szerint 2022. március 10-án mutatják be a magyar mozikban, rendezője Domee Shi, akinek ez az első egész estés mozija. A 32 éves kínai származású kanadai filmes korábban a Pixar több darabjának a storyboardján is dolgozott (Agymanók, A hihetetlen család 2., Toy Story 4.), 2018-as Bao című alkotása pedig Oscar-díjat nyert a legjobb animációs rövidfilm kategóriában. A forgatókönyvet Julia Chóval közösen Shi írta.

Jön a Pixar első animációs filmje, melynek főszereplője egy transznemű tini lesz

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·