FILMEZZUNK.HU
Tévésorozatot kap a világsikerű Halo videojáték, amihez előzetes is érkezett

Tévésorozatot kap a világsikerű Halo videojáték, amihez előzetes is érkezett

992

Tévésorozatot kap a világsikerű Halo videojáték, amihez előzetes is érkezett

A Halo egy sci-fi videojáték-sorozat, melyet a Bungie alkotott meg és jelenleg a 343 Industries fejleszti a következő epizódot. A játékok története egy háború köré épül, ami az emberiség és egy teokratikus felépítésű társadalomban élő idegen szövetség, a Covenant között zajlik. A Covenant egy már kihalt ősi civilizációt, a Forerunnereket tiszteli istenükként, akiknek kipusztulását a Flood nevű élősködő fajjal vívott harc okozta. A Halo játékok többségében Master Chief John-117, a kibernetikai fejlesztésekkel ellátott szuperkatona és társa, a Cortana nevű mesterséges intelligencia a főszereplő. A címben szereplő Halo egy lakható, gyűrűszerű építmény, felépítése hasonló az Iain Banks által írt Kultúra-regények Orbitáljához, vagy Larry Niven Gyűrűvilágához.

A Halo 3 az Egyesült Államokban több mint 170 millió dollárnyi bevételt termelt 24 óra leforgása alatt, ami megdöntötte a Halo 2 három évvel korábban felállított rekordját. A Halo: Reach megjelenésekor újabb rekordokat ért el, 200 millió dollár bevétel keletkezett a megjelenése napján, amivel megelőzte a Halo harmadik részét. A játékok eladásai összesen meghaladják a 40 millió példányt, míg Halo sorozat összbevételei 2 milliárd dollár felett járnak. A játékok remek eladási mutatóinak hatására a franchise tovább bővült, így a Halo univerzuma regény- és képregényfeldolgozásokkal, továbbá animációs filmekkel gazdagodott. A legutolsó játék a sorozatban az első epizód felújított változata, a Halo: Combat Evolved Anniversary.

Most pedig új szintre lépett a videojáték, ugyanis megérkezett a Paramount+ új sorozatának, a Halo című akcióscifinek az első előzetese. Akik jártasak ezen sci-fi világában, azok tudják, hogy a sorozat forgatását még 2019-ben kezdték meg Budapesten, és eredetileg az amerikai Showtime előfizetéses csatornájára készült, de azóta a ViacomCBS digitális platformjára, a Paramount+-ra került át. Lassan közeleg a premier, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy végre közzétették az első előzetest.  A sorozat készítője Kyle Killen, és a történetről korábban annyi derült ki, hogy a középpontjában egy 26. századi konfliktus lesz az emberiség és egy földönkívüli fenyegetés, a The Covenant között. És ebbe a szembenállásba fogják beleszőni a személy történeteket, valamint az akciózást. A szereplők között ott van Natascha McElhone, Yerin ha, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Bentley Kalu, Natasha Culzac és Kate Kennedy. És végül, de nem utolsó sorban az Orange Is The New Blackben és az American Godsban is zseniálisan alakító Pablo Schreiber kapta meg az ikonikus Master Chief karakterét.

Szerző: MéziMcFly

Előzetes érkezett Channing Tatum kutyás filmjéhez!


Article Tags: ·