FILMEZZUNK.HU
Nyilvánosságra hozták a Pókember: Nincs hazaút nyitójelenetét - Most te is megnézheted!

Nyilvánosságra hozták a Pókember: Nincs hazaút nyitójelenetét – Most te is megnézheted!

1145

Nyilvánosságra hozták a Pókember: Nincs hazaút nyitójelenetét – Most te is megnézheted!

Már egy hét sem választ el bennünket mindenki kedvenc pókfejének legújabb, multiverzumokat átszövő őrületes kalandjától. A legújabb pókmozi pedig több szempontból is rendkívül fontos film lesz. Például ez lesz az első Marvel-mozi, amely megkezdi a multiverzumok bevezetését, amit kellemeset a kötelezővel, beemeli a képbe a Sony filmjeinek karaktereit, nagy eséllyel hamarosan, de biztosan Venomot is, de a kultikus Alfred Molina Oki dokiját már biztosan. Ha pedig hihetünk a pletykáknak és a szivárogtatásoknak, akkor nem is egy, hanem három Pókember is feltűnik majd.

Továbbá a Nincs hazaút lesz a “Homecoming-trilógia” lezárása, és ugyan már biztosak lehetünk benne, hogy lesz egy újabb hármasfogat, azért elég nagy a nyomás a pár évvel ezelőtt megkezdett sztoriszál lezárása miatt. Ezután legalábbis semmi nem lesz a régi.

Óriási hát a várakozást, amivel nagyon is tisztában van a Marvel is. Ezért is dönthettek úgy, hogy egy picit még húzva a rajongók agyát a semmiből meglepnek minket a Nincs hazaút rövidke, de annál velősebb nyitójelenetével. Ebben tulajdonképpen pontosan ott vesszük fel a fonalat, ahol a ‘Far from home’ letette, amikor is J. Jonah Jameson Mysterio felvételével leleplezi Petert, aki éppen utcaszinten múlatja az idejét MJ-vel.

Néhány nap múlva a “gyorsfoglaló” szerencsések innen folytathatják, mások később, ami biztos, hogy egészen különös és izgalmas kaland vár hőseinkre – úgy pedig ránk is.

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone újra közös filmmel jelentkezik!

(Via Leet.hu)


Article Tags: ·