FILMEZZUNK.HU
Tom Holland elmondta, milyen nehéz volt "nyeszlett" testét csúcsformába hozni legújabb filmjében

Tom Holland elmondta, milyen nehéz volt “nyeszlett” testét csúcsformába hozni legújabb filmjében

1194

Tom Holland elmondta, milyen nehéz volt “nyeszlett” testét csúcsformába hozni legújabb filmjében

Mark Wahlberg híres arról, hogy igencsak kemény és szigorú életmódot folytat, mivel számára rendkívül fontos az egészséges életmód. Ez azt vonta maga után, hogy az a szerencsés, aki egy filmben szerepel vele igencsak fel kell kötnie a gatyóját, hogy lépést tudjon tartani a színésszel. Mark napirendje szerint már hajnal háromkor talpon van, és az első edzését hajnali négykor kezdi, amit a nap folyamán többször is megismétel. A Pókemberként megismert Tom Hollandnak kellett ezen kihívás elé állnia az Uncharted filmváltozatán folytatott munka miatt.

Tom Holland elmondta, milyen nehéz volt "nyeszlett" testét csúcsformába hozni legújabb filmjében

Tom elárulta, hogy hogyan is tudott lépést tartani Markkal:

“Amikor először beléptünk a forgatás helyszínére, megláttam Mark Wahlberget, és Mark bizony masszív. Jó formában voltam, de semmilyen szempontból nem számítottam ‘nagy’-nak. Sajnálatos módon nem sokkal a forgatás kezdete után jött is a koronavírus-járvány miatti lezárás, ami viszont jól jött, mert volt időm felkészülni fizikailag is a szerepre. Öt hónapig kényszerpihenőn vonultunk, én pedig nem csináltam mást, csak ettem és edzettem, ettem és edzettem, ettem és edzettem, hogy felpumpáljam magam kicsit annak érdekében, hogy ne tűnjek egy kölyöknek Mark mellett.”

A filmben alakított karakterével kapcsolatban pedig a következőket nyilatkozta:

“Én mindig is a kihívásokat keresem. Olyasmire vágyok, amit még nem csináltam korábban. Most arra használom a munkám, hogy megindokoljam, miért utazgatok, miért járom a világot és találkozok csodálatos emberekkel. Nathan Drake-hez (aki Tom karaktere)  hasonlóan én is egyszerűen imádom a kalandot.”

A Travis Knight által rendezett filmet 2022. február 10-én mutatják be a magyar mozik.

Szerző: MéziMcFly

Megérkezett az Uncharted filmváltozatának első szinkronizált előzetese!


Article Tags: · ·