FILMEZZUNK.HU
Befutott a King's Man: A kezdetek végső filmelőzetese!

Befutott a King’s Man: A kezdetek végső filmelőzetese!

2007

Befutott a King’s Man: A kezdetek végső filmelőzetese!

Látvány és akcióorgiát ígér az új Kingsman film! A tavalyi év első felében érkezett volna eredetileg a Kingsman-filmek legújabb darabja, mely nem folytatás, hanem előzményfilm lesz. A King’s Man – A kezdetek bemutatóját azonban még a pandémia előtt eltolták 2020 őszére, viszont ekkor már a koronavírus miatt kellett folyton tovább halasztani a premiert. A jelen állás szerint december 23-án érkezik meg a magyar mozikba a film, melyhez most egy új kedvcsináló videó érkezett.

A 2014-es Kingsman: A titkos szolgálat és a 2017-es Az Aranykör után Matthew Vaughn az új filmben a Ralph Fiennes által megformált Oxford hercegére és a Harris Dickinson játszotta újoncra (Conrad) cserélte le Harry (Colin Firth) és Töki (Taron Egerton) mester-tanítvány párosát. Az előzményfilmben visszautazunk száz évet az első világháború idejére, amikor a titkos szervezet alakult. Fiennes és Dickinson mellett az előzményben feltűnik többek között Gemma Arterton, Djimon Hounsou, Daniel Brühl és Raszputyin szerepében Rhys Ifans is, Tom Hollander pedig egymaga játssza el V. György brit, II. Vilmos német és II. Miklós orosz uralkodót.

Télen egyébként kiderült, hogy Vaughn még korántsem unta meg a Kingsmant, és hét további kémfilmet tervez készíteni a franchise részeként.

10 híresség dinasztia 3 generációja, akiknek női tagjaik tökéletessé fejlődtek

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · · · · ·