FILMEZZUNK.HU
Botrány! Nemi erőszak miatt hosszú börtönévek várhatnak Mr. Bigre a Szex és New Yorkból

Botrány! Nemi erőszak miatt hosszú börtönévek várhatnak Mr. Bigre a Szex és New Yorkból

1505

Botrány! Nemi erőszak miatt hosszú börtönévek várhatnak Mr. Bigre a Szex és New Yorkból

Chris Nothot, a Szex és New York ikonikus Mr Bigjét két nő is szexuális zaklatással vádolta meg. A most 40 éves Zoe és a 31 éves Lily külön-külön, egymásról mit sem tudva kereste meg a The Hollywood Reportert, hogy elmondják történetüket. Az incidensekre 2004-ben Los Angelesben, 2015-ben pedig New Yorkban került sor. A The Hollywood Reporter a magánéletük védelme érdekében mindkét nőnek engedélyezte, hogy álnevet használjon.

Chris Noth

Egy negyven, és egy harmincegy éves nő fordult a laphoz, akik azzal vádolják a színészt, hogy egyiküket 2004-ben, másikukat 2015-ben szexuálisan zaklatta őket. A fiatalabb nő, akit a Hollywood Reporter álnéven csak Lilynek nevez, augusztusban kereste meg a lapot a történettel, míg az idősebb, a lap által Zoenak nevezett nő októberben jelentkezett, mondván a visszatérő sorozat felébresztette mélyre temetett emlékeit, és most szeretné, hogy a nyilvánosság megtudja, milyen ember is a színész. A lap megkereste a színészt, aki hamisnak nevezte a vádakat.

“Ezek a történetek, származzanak volna akár harminc évvel, akár harminc nappal ezelőttről, a nem az nem, és ez az a vonal, amit sosem léptem át. Ezek az együttlétek konszenzusos alapon történtek. Nehéz nem megkérdőjelezni ezeknek a vádaknak az időzítését. Nem tudom, hogy miért most kerültek ezek a felszínre, de azt tudom, hogy nem zaklattam ezeket a nőket.”

– áll Chris Noth közleményében.

A Star Wars Anakin Skywalkere rossz útra tévedt – Friss fotókon a börtönviselt, egykori gyereksztár

(Via 24.hu)


Article Tags: · ·