FILMEZZUNK.HU
Leonardo DiCaprio a nap hőse - két kutyát mentett ki egy jeges tóból

Leonardo DiCaprio a nap hőse – két kutyát mentett ki egy jeges tóból

807

Leonardo DiCaprio a nap hőse – két kutyát mentett ki egy jeges tóból

Leonardo DiCaprio Oscar-díjas, háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész. Világhírnevet a Titanic című film főszerepével nyert, ezenkívül olyan további sikeres produkciókban játszott, mint a Rómeó + Júlia, a Kapj el, ha tudsz, az Aviátor, A tégla, az Eredet, a Viharsziget, a Véres gyémánt, A nagy Gatsby, A Wall Street farkasa vagy A visszatérő. DiCaprio neves környezetvédelmi aktivista is, az egyik legkiemelkedőbb élharcosa a klímaváltozás ellen szorgalmazott lépéseknek. 2014-től az ENSZ békekövete. A 2016-ban bemutatott alkotása az Özönvíz előtt, amely az utóbbi időben az egyik legnézettebb dokumentumfilm lett.

Leonardo DiCaprio a nap hőse - két kutyát mentett ki egy jeges tóból

A 47 éves színész imádja az állatokat és a minap elképesztő dologról tett tanúbizonyságot. Leonardo a napokban interjút adott legutóbbi filmje, a Ne nézz fel! kapcsán, amikoris elárulta, hogy még a saját testi épségét is kockáztatta, hogy megmentse kutyáit.

“Voltaképpen mindkét kutyus husky, Jack és Jill beleestek egy befagyott tóba. Amikor  az egyik kutya beleesett, én beugrott a befagyott tóba, hogy megmentsem.  Amint kimentettem az egyik kutyát a tóból, a másik beugrott. Majd miután kimentettem mindkettőt, az egyik elkezdte nyalogatni azt, amelyik nemrég még fuldokolt. Az eset különösen sokkoló volt a két eb számára, mivel Dél-Kalifornia melegebb vizeihez szoktak hozzá.”

A két ebet DiCaprio és 24 éves modell barátnője, Camila Morrone fogadta be 2020-ban. A párnak van egy harmadik, Sally nevű huskyja is. Nem ez az első eset, hogy DiCaprio hősiessége miatt kerül az újságok címoldalára. A sztár 2020-ban egy tengeren hánykolódó férfi életét mentette meg.

Szerző: MéziMcFly

A 10 legjobb film Leonardo DiCaprio szereplésével


Article Tags: · ·