FILMEZZUNK.HU
John Cena új sorozata, a Peacemaker - Békeharcos durván korhatáros előzetest kapott

John Cena új sorozata, a Peacemaker – Békeharcos durván korhatáros előzetest kapott

2063

John Cena új sorozata, a Peacemaker – Békeharcos durván korhatáros előzetest kapott

Baromi ütős előzetest kapott a DC féle Peacemaker sorozat!! Nyáron debütált a mozikban Az Öngyilkos Osztag, de a filmet író és rendező James Gunn nem búcsúzott ennyivel a DC Moziverzumtól, hiszen az egyik antihősről sorozatot is készített az HBO Maxre. A Peacemaker – Békeharcosból nemrég láthattunk egy rövid jelenetet, most pedig teljesen elborul mindenki agya ebben az őrületes előzetesben, amiben a január 13-án debütáló Peacemaker sorozatot promózzák. James Gunn a showrunner szóval nem túl meglepő, hogy elborult, agyament és véres sorozatra lehet majd számítani.

Az előzetes bemutatása előtt a rendező és a szereplőgárda árult el pár részletet a sorozatról és a forgatásról. A színészek nagyon élvezték a munkát, és a Gunn-nal már rengetegszer dolgozó Steve Agee – aki Az Öngyilkos Osztagban is felbukkanó John Economost játssza el újra – elmondta, hogy soha nem látta még ennyire felpörögve a rendezőt. Ennek az egyik oka az lehet, hogy Gunn bevallása szerint tényleg teljesen szabad kezet kapott a stúdiótól, és “szinte el sem hitte, hogy engedik, hogy leforgassa ezt”.

A címszereplőt alakító John Cena egy rajongói kérdésre válaszolva elmondta, hogy a legnehezebb feladat Peacemaker megformálásában az, hogy egy “szupers*ggfejet” kell eljátszania, pedig normál esetben csak “átlagos s*ggfejeket” alakít. A rajongók részéről érkezett olyan kérdés is, hogy Peacemaker vajon szerethetőbb karakterré válik-e a széria során, de erre senki nem mert válaszolni, mert túl nagy spoiler lett volna, Az Öngyilkos Osztagban szintén feltűnő Emilia Harcourt-t alakító Jennifer Holland (aki nem mellesleg Gunn párja) elmondta, hogy minden rossz tulajdonsága ellenére lehet majd szurkolni az antihősnek.

A széria január 13-án debütál az HBO Maxen, a forgatókönyvét Gunn írta, és a nyolc epizódból ötöt ő is rendezett.

Nem csak a vásznon hős: John Cena több, mint 650 beteg kisgyerek kívánságát teljesítette

(Via gamestar.hu)


Article Tags: · · ·