FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves ezúttal a barátait és a Mátrix feltámadások stábját lepte meg egy szuper ajándékkal

Keanu Reeves ezúttal a barátait és a Mátrix feltámadások stábját lepte meg egy szuper ajándékkal

1179

Keanu Reeves ezúttal a barátait és a Mátrix feltámadások stábját lepte meg egy szuper ajándékkal

Keanu Reeves nem véletlenül az egyik legközkedveltebb hollywoodi sztár napjainkban: a színész többször is bizonyította már nagyvonalúságát és jószívűségét. Csak a közelmúltban érkezett hír például arról, hogy a John Wick 4. forgatásának végeztével méregdrága ajándékokkal lepte meg a filmen dolgozó kaszkadőröket, és nemrégiben megjárta a sajtót az a régebbi eset is, amikor az első Mátrix-filmért kapott – jókora – fizetésének 70%-át a rákkutatás támogatására költötte.

Te tudtad? Keanu Reeves már 30 éve házas és ez komoly!

Reeves csaknem két évtized után ismét eljátszotta a Mátrix Neóját, és a kulisszák mögött megmaradt ugyanannak a kedves embernek, amit most ismét kollégái irányába mutatott ki. A The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy a színész biztosra akart menni abban, hogy decemberben a színész a saját költségén utaztatta magánrepülőn a közvetlen munkatársait és barátait, valamint a Mátrix feltámadások stábját a film San Franciscó-i premierjére, és egyéb ajándékok mellett szállást is biztosított a számukra, hogy senki nem maradjon ki az ünneplésből. Chad Stahelski, aki Reeves kaszkadőreként kezdte a Mátrix-trilógiában, majd a rendezője lett a John Wick-franchise-ban az új film díszbemutatóján nyilatkozott kollégája és barátja nagylelkűségéről:

“Sokunkat ő reptetett ide. Annyira bőkezű. Ma este a premieren jó sokan lesznek a közönség soraiban, akik segítették őt, akár az edzői vagy a sminkesei és fodrászai és a stábjának a tagjai. Ő pedig biztosítja, hogy a barátai és a családtagjai itt legyenek. Nagyszerű ember.”

A THR szerzője megjegyezte, hogy Keanu Reeves emellett igen szerény is, ugyanis amikor érdeklődött nála, hogy miért fáradozott annyit a szervezéssel, így felelt:

“Remek dolog megosztani az élményeinket és életünket egymással.”

Persze az lenne a jó, ha ez a kedvesség nem számítana meglepőnek, és biztosak vagyunk benne, hogy nem Reeves az egyedüli “jófiú” Hollywoodban, de ő az évek során bizonyította, hogy nem a jó sajtóvisszhang miatt viselkedik így, ez nála belülről fakad.

Keanu Reeves dublőrét a színészről kérdezték. A válasza az egész világot megrázta!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·