FILMEZZUNK.HU
Nicolas Cage szerint jöhet A nemzet aranya 3

Sajnos most már biztos: Nicolas Cage nélkül jön a következő Nemzet aranya-film

772

Sajnos most már biztos: Nicolas Cage nélkül jön a következő Nemzet aranya-film

Nicolas Cage kétségtelenül újra formában van, a színész a Pig című filmben hozott egy felejthetetlen alakítást, a jövőben pedig a The Unbearable Weight of Massive Talent produkcióban várhatunk tőle kiemelkedő teljesítményt.

A nemzet aranya (National Treasure, 2004)

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, folytatást kap Cage egyik legnépszerűbb franchise-a, A nemzet aranya, és bár a harmadik film a mai napig nem készült el, a Disney mindenesetre kárpótolni szeretné a rajongókat a “mulasztásért”. A stúdió történetesen egy 10 epizódból álló sorozattal készül, mielőtt azonban még bárki azt gondolná, hogy ezzel együtt Cage-t is visszahozzák a sztoriban, azoknak sajnos van egy rossz hírünk.

A nemzet aranya sorozat főszerepeiben ugyanis Jordan Rodrigues, Lyndon Smith, Jake Austin Walker, Lisette Alexis, Antonio Cipriano és Zuri Reed lesznek láthatók. Persze mindez nem zárja ki, hogy maga Nicolas Cage ne bukkanhatna fel egy kisebb cameo erejéig, a Deadline magazin értesülései szerint ugyanis a széria nem rebootolja, hanem kibővíti majd a filmek világát. Bővebb információ egyelőre nem látott napvilágot a sorozattal kapcsolatban, a rendezői széket mindenesetre Mira Nair foglalhatta el, a forgatókönyvet pedig Cormac Wibberley és Marianne Wibberley párosa fejlesztette. A nemzet aranya sorozat a Disney+ műsorkínálatában debütál majd.

Nicolas Cage-nek van gyomra: élő csótányt evett A vámpír csókja film kedvéért

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·