FILMEZZUNK.HU

Tilda Swinton hátrahagyná a színészetet, más pályára készül

751

Tilda Swinton hátrahagyná a színészetet, más pályára készül

Tilda Swinton új filmje a Memoria című film lesz. Meginterjúvolásakor elmondta, hogy Ő is elkapta a Covidot, melyből jelenleg is lábadozik.

Tilda Swinton hátrahagyná a színészetet, más pályára készül

Állapota súlyos volt, mivel augusztusban három hétig nem tudott felkelni az ágyból és azóta sem heverte ki teljesen a betegséget. Az Oscar-díjas színésznő elmondta:

“Úgy köhögtem, mint egy idős úr, aki 70 évig pipázott, és csúnyán szédültem. Viszonylag enyhe tünetekkel úsztam meg, de a legrosszabb az, hogy milyen hatással volt az agyamra. Csináltam két filmet, amihez rengeteg szöveget kellett tanulnom. Az egyik Wes Anderson volt, és ő szereti, ha úgy beszélsz, mint egy száguldó vonat. Általában elég gyors vagyok a tanulásban és a ritmus felvételében, de most nem emlékeztem a soraimra. Még mindig elfelejtek dolgokat. Meg kell dolgoznom az agyamat.”

Arra a kérdésre, hogy nem akar-e kicsit lelassítani a munkában, azt válaszolta, inkább valami teljesen másban próbálná ki magát, ha lassítania kellene. Tilda ez idő alatt eljátszott a gondolattal, hogy hátrahagyja a színészetet és más pályán próbálja ki magát, méghozzá időseken segítene. A falujában sokan segítségre szorulnak, nemcsak azok, akik idősotthonban laknak, de azok is, akik egyedül élnek.

“Van egy hölgy, aki két éve nem tette ki a lábát az ajtón. Nem arról van szó, hogy nem tud mozdulni, hanem arról, hogy megijedt, és elszakadt a lehetőségtől.”

Swinton azóta azon gondolkodik, hogy átképzi magát, és palliatív ellátásban fog dolgozni. A palliatív ellátás a terminális állapotú betegek tüneteinek enyhítésére irányuló támogató kezelések összessége. Csak azért nem valósította még meg ezt az álmát, mert a képzéshez két-három szabad évre lenne szüksége, amire egyelőre nem volt lehetősége. Ha Tilda megvalósítja a közeljövőben álmát reméljük, hogy nem fog teljesen elszakadni a színészettől, mert nagyon nagy tehetség.

Szerző: MéziMcFly

Híres színészek akkor és most


Article Tags: ·