FILMEZZUNK.HU
Új infók jöttek ki az Alien-sorozatról, de rossz hírünk is van

Új infók jöttek ki az Alien-sorozatról, de rossz hírünk is van

1000

Új infók jöttek ki az Alien-sorozatról, de rossz hírünk is van

A Xenomorph rajongók számára van egy rossz hírünk. A Ridley Scott rendezésében készült 2017-ben bemutatott Alien: Covenant olyan gyengén teljesített a kasszáknál, és akkora csalódást okozott a rajongók körében, hogy egyelőre úgy tűnik, hogy egy jó ideig ez lesz az utolsó Alien-film amit a mozikban láthatunk. A nagy bukás után Sir Ridleyre olyan nagy hatást gyakorolt a negatív reakció, hogy végül a trilógiazáró harmadik részt sem forgatja le. Igaz az Alien-franchise tovább folytatódik, de csak a tévében.

Noah Hawley (Fargo) az FX kábeltévéadóra készít egy szériát, mely az ígéretek szerint a jövőbeli Földön játszódik, és amelyben természetesen visszatérnek a jó öreg xenomorphok is. Hawley most egy interjújában újabb részleteket árult el a készülő sorozattal kapcsolatban:

“Jól alakulnak a dolgok. Sajnos kicsit lassan haladunk, tekintve, hogy milyen volumenű ez az egész. De már van tapasztalatom abban, hogyan építsek tovább egy már meglévő világot. Az Alien-franchise története rendkívül érdekes, mivel ez nem csak egy szörnytörténet. Ez az egész arról szól, hogy az emberiség két tűz közé kerül: az ösztönökből építkező múlt és a mesterséges intelligenciára alapuló jövő közé, és mindegyik ki szeretne irtani minket. A sztori a Földön játszódik majd. Jelenleg úgy tudnám a legjobban leírni, ha az Edison, a Westinghouse és a Tesla közötti áramháborúhoz hasonlítanám az egészet. Valaki nyerni fog, és övé lesz az elektromos áram monopóliuma. Csak egyelőre még nem tudni, hogy ki lesz a befutó.”

A rossz hír tehát az, hogy lassan haladnak a munkálatok, viszont cserébe egy gazdagon kiépített rémisztő világot kapunk majd.

Szerző: MéziMcFly

15 Ridley Scott által rendezett film, amit mindenképpen látnod kell


Article Tags: · ·