FILMEZZUNK.HU
A népszerű Netflix sorozat ötlete alapján, megszületett a Narcos nyerőgép

A népszerű Netflix sorozat ötlete alapján, megszületett a Narcos nyerőgép

937

A népszerű Netflix sorozat ötlete alapján, megszületett a Narcos nyerőgép

A nézettségi rekordokat is döntögető, a világ egyik legismertebb drogbárójának az életútját bemutató sorozat ötlete alapján egy új online nyerőgépet alkottak meg a fejlesztők. A nyerőgép neve azonos a sorozat címével, ami nem más, mint a Narcos. Hasonlóan a sorozathoz itt is egy izgalmas kalandban lehet részünk.

Narcos (2015)

Kevés olyan ember létezik a földön, aki nem hallotta még a Pablo Escobar nevet. Egy hírhedt és kegyetlen drogbáró volt, aki gond nélkül pusztította el az ellenfeleit. Ennek ellenére a hazájában a mai napig sokan tisztelik és elismerik. A halála után a hírnevének köszönhetően számtalan dokumentumfilm készült az életéről. Ezekben bemutatják hogyan építette fel biradolmát és a végén miként veszítette el hatalmát. A kezdetektől, egészen a haláláig bezáróan. Később a Netflix sorozatot is készített az életéről. Ez lett az egyik legsikeresebb sorozata, rekordokat döntögető nézettségi számokkal. Talán ennek is köszönhető, hogy a legnépszerűbb nyerőgépek fejlesztői úgy határoztak, készítenek egy Narcos nyerőgépet is. Mostanában amúgy egyre több nyerőgépet alkotnak meg film vagy sorozat ötletek alapján.

Milyen játékot nyújt a Narcos nyerőgép?

Narcos nyerőgép a Netent szoftvercég jóvoltából született meg. Korábban már számos sikeres nyerőgépet alkottak meg ezek a fejlesztők. Példaként megemlíthető a jackpotos Mega Fortune vagy az újnak számító Starburst XXXTREME nyerőgép is. A Narcos egy úgynevezett szabadjátékos, 243 nyerővonallal rendelkező online nyerőgép. Azok számára, akik még csak kocsmai nyerőgépen játszottak, meglepő lehet egy olyan nyerőgép, ahol 243 nyerővonal áll a rendelkezésünkre. Ezeket állítgatni nem lehet. A játék alapból aktiválja őket. Érdekességként azt is tudni kell, hogy mára egyes online nyerőgépeken 117.000 nyerővonalunk is lehet. A világ sokat változott. Ezeket el kell fogadni. De most nézzük is meg milyen bónuszokat kínál a Narcos nyerőgép a játék folyamán?

Walking Wild funkció

A fő játék és az ingyenes pörgetések folyamán, bármikor aktiválódhat a Walking Wild funkció is. Ekkor a Wildek minden egyes pörgetésnél egyet tolódnak balra mindaddig, amíg nem el nem hagyják a tárcsákat. Tapasztalataink alapján ez a funkció legtöbbet az ingyenes pörgetések esetében érhet.

Ingyenes pörgetés, free spins

Ha az első a középső és az utolsó tárcsán Scatter szimbólumok jelennek meg, akkor 10 ingyenes pörgetést nyerünk. Ebben az esetben értelemszerűen nem kell fizetni a pörgetésekért. Mind a 10 pörgetésnél esélyünk van, hogy a nagyobb értékű szimbólumok Walking Wild szimbólummá változzanak át.

Locked UP bónuszjáték

Ha három vagy több Locked UP szimbólum jelenik meg ugyanabban a sorban, akkor aktiválódik a Locked UP bónuszjáték. Ilyenkor minden egyes szimbólum azonnali pénznyereményt ér és 3 ingyenes pörgetést kapunk további szimbólumok gyűjtésére. Az említett pörgetések, mindaddig újraindulnak még plusz Locked UP szimbólumok jelennek meg a tárcsákon.

Kinek ajánljuk ezt a nyerőgépet?

Bárkinek, aki szeret játszani. Összességében azt kell mondanunk, hogy valóban szórakoztató a Narcos nyerőgép. Még azoknak is érdemes kipróbálni, akik amúgy nem szoktak nyerőgépekkel játszani. Számos lehetőség van a világhálón, ahol demóban, ingyenesen kipróbálhatók a nyerőgépek.


Article Tags: · ·