FILMEZZUNK.HU

Tragédia! Meghalt a Melrose Place egykori sztárja

1087

Tragédia! Meghalt a Melrose Place egykori sztárja

70 éves korában holtan találták Morgan Stevenst otthonában, a halál okáról a rendőrség nem közölt információt. A színész 1951. október 16-án a Tennessee állambeli Knoxville-ben született, majd a főiskola elvégzése után nem sokkal Hollywood felé vette az irányt, és csakhamar jelentős népszerűségre tett szert.

Morgan Stevens

Első nagyobb szerepét a Fame című tévésorozatban kapta, melyben egy tanárt, David Reardont alakította. Stevens a széria 20 epizódjában szerepelt a második évadban, ő írta a harmadik évad egyik részét is. Felfelé ívelő karrierje 1989 augusztusában megroppant, amikor kisebb autóbalesetet szenvedett, és a Los Angeles-i rendőrség ittas vezetés gyanújával letartóztatta. Őrizetbe vétele közben súlyosan megverték, eltört az orra, kificamodott az állkapcsa és idegsérüléseket szenvedett az arcán. A véralkoholvizsgálat tisztázta őt az ittas vezetés vádja alól.

Morgan 1992-ben tért vissza a színészethez, a Melrose Place című tévésorozatban játszotta Nick Diamondot, de egyre kevesebb munkát kapott. Legutóbb 1999-ben szerepelt a Walker, a texasi kopó egyik epizódjában.

Nyugodjék békében.

Akkor és most: Így néznek ki napjainkban a Melrose Place sztárjai

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·