FILMEZZUNK.HU
Jason Momoa lesz a Halálos iramban 10. főellensége!

Jason Momoa lesz a Halálos iramban 10. főellensége!

1164

Jason Momoa lesz a Halálos iramban 10. főellensége!

Jason Momoa a végső tárgyalásoknál tart a Halálos iramban 10. producereivel, hogy csatlakozzon Vin Dieselhez és a stábhoz a Halálos iramban 10-ben. És bár a cselekmény részleteit egyelőre titkolják, a THR azt is tudni véli, hogy egy rosszfiú szerepével kínálták meg az Aquaman színészét.

20 színész, akik szépséghibájuk ellenére úgy tökéletesek, ahogy vannak

A Halálos iramban rendezői székében ismét Justin Lin ül, aki a 2021-es Halálos iramban 9-cel tért vissza a franchise-hoz. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris és Sung Kang is visszatér, de várhatóan Charlize Theron sem marad majd távol a folytatásban.

Vin Diesel szerette volna, ha Dwayne Johnson is visszatér a franchise-ba, de Johnson decemberben egy interjúban azt mondta, hogy “semmi esély” nincs arra, hogy visszatérjen, és manipulatívnak nevezte Dieselt. Ezután elkezdődött a kutatás, hogy találjanak valakit, aki képes lenne kitölteni a szükséges sztár- és izomerő hányadost és erre elég megfelelőnek tűnik Jason Momoa. A Halálos iramban 10-et a Universal Pictures jelen állás szerint 2023. május 19-én tervezi bemutatni.

Meghatódtak a rajongók: Paul Walker lánya és Vin Diesel gyerekei közös képet készítettek

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·