FILMEZZUNK.HU
Véget ért a forgatása a Sárkányok háza Trónok harca spin-offnak

Véget ért a forgatása a Sárkányok háza Trónok harca spin-offnak

836

Véget ért a forgatása a Sárkányok háza Trónok harca spin-offnak

A Trónok harca lezárása sokat rontott a franchise ázsióján a rajongók szemében, az HBO idei felhozatalában mégis kiemelt fontosságú a Sárkányok háza. Az HBO 2019 őszén jelentette be, hogy 10 részes előzménysorozatot készít a Trónok harcához, House of the Dragon címmel. A széria középpontjában a Targaryen család lesz és 300 évvel az anyasorozat előtt játszódik. A történet George R. R. Martin Tűz és vér című regényét dolgozza fel. Tavaly áprilisban hivatalosan is megerősítették, hogy a produkció 2022-ben érkezik. Október elején pedig megkapta első előzetesét is a sorozat, ráadásul az is kiderült, hogy a magyar címe Trónok harca – Sárkányok háza lesz.

Véget ért a forgatása a Sárkányok háza Trónok harca spin-offnak

George R. R. Martin év végén a blogján megírta, hogy látta a széria első epizódjának nyers vágását és nagyon tetszett neki.  Most újabb biztató híreket osztott meg a Sárkányok házával kapcsolatban. A blogján közzétett egy bejegyzést, melyben elárulta a rajongóknak,  hogy befejezték a széria 1. évadának forgatását. Martin megdicsérte a Sárkányok háza íróit, akikkel korábban összeállt egy közös fotóra is, és akik nem egy hagyományos regény,  hanem két novella, és a Targaryenek történetét bemutató, cselekménnyel viszont nem annyira rendelkező Fire & Blood című könyv alapján kellett, hogy dolgozzanak.

„Izgalmas hírek érkeztek Londonból – úgy értesültem, hogy befejezték a Sárkányok háza 1. szezonjának forgatását. Mind a 10 epizódét.  Néhányból láttam nyers vágásokat és nagyon szerettem őket. Természetesen még sok a teendő vele. A speciális effektek, a színek, a zene és az összes utómunka. De az írás, a rendezés és a színészek is fantasztikusak. Remélem, nektek is annyira tetszik majd, mint nekem. Le a kalappal Ryan és Miguel, illetve a csapatuk előtt, mert nagyszerű munkát végeztek. Azt kérdezitek, hogy mikor láthatjátok végre? Mikor táncolnak majd a sárkányok? Bárcsak elmondhatnám nektek! Sokat kell még dolgozni rajta, és mint mondtam, a koronavírus is megnehezíti a dolgokat. Idén tavasszal? Nem valószínű. Talán nyáron. Lehet. Ősszel? Ki tudja? Amint megtudjuk, elmondjuk nektek”

– írta a blogján George R. R. Martin.

Szerző: MéziMcFly

Ő a Trónok harcából megismert Hegy felesége, aki szó szerint fele akkora, mint a sztár


Article Tags: · · · ·