FILMEZZUNK.HU
Újabb forgatási fotókkal adtak ízelítőt az Avatar 2-ből

Megerősítésre került, hogy az Avatar 2 még az idén bemutatásra kerül!

6437

Megerősítésre került, hogy az Avatar 2 még az idén bemutatásra kerül!

2009 óta várják a rajongók, hogy visszatérhessenek a mesés Pandora világába, ám erre máig nem kerülhetett sor. Az Avatar minden idők legsikeresebb filmje volt a bemutatójakor, amely elsősorban korszakalkotó vizuális megoldásaival vágta padlóhoz a nézők állkapcsait. James Cameron akkor úgy tervezte, hogy 2014-re elkészül az Avatar 2-vel , de ez nem jött össze.

Újabb forgatási fotókkal adtak ízelítőt az Avatar 2-ből

A rendező munkában

Olyannyira nem, hogy ma, tizenhárom évvel az első rész bemutatója után még mindig nem került a mozikba a második rész. Már a koronavírus megjelenése előtt is egyfolytában csak halogatták a premiert ilyen-olyan indokokkal. Már akkor is lehetett képeket látni a forgatásról és a film készületeiről. Aztán beütött a világjárvány, ami ismét évekkel tolta el a bemutatót.

Viszont a napokban a 20th Century Fox elnöke, Steve Asbell egy interjú során olyan kijelentést tett, amely megnyugtathatja a legtöbb rajongó szívét. Asbell ugyanis úgy fogalmazott, a 2022. december 14-i premier lényegében kőbe van vésve. Majd hozzátette, hogy olyat fogunk látni, amitől az emberek eldobják az agyukat.

Az Avatar 2 története ismét a Pandorára repíti majd a nézőket, ahol az első rész főhősei, Jake Sully és Neytiri immár családot is alapítottak. Ám a háború ismét beárnyékolja a na’vik életét. A filmben a régi fontosabb szereplők többsége visszatér, így Sam Worthington és Zoe Saldana mellett újra láthatjuk majd Sigourney Weavert, Stephen Langet és Giovanni Ribisit is. Mellettük olyan új arcokra számíthatunk, mint Vin Diesel és Kate Winslet.

20 világsztár, aki megfogadta, hogy hatalmas családot fog alapítani

(via mafab.hu)


Article Tags: · ·