FILMEZZUNK.HU
Befutott az első rendes előzetes Ana de Armas és Ben Affleck erotikus thrilleréhez! - Mélyvíz

Befutott az első rendes előzetes Ana de Armas és Ben Affleck erotikus thrilleréhez!

1203

Befutott az első rendes előzetes Ana de Armas és Ben Affleck erotikus thrilleréhez!

Évekkel ezelőtt meg kellett volna már jelennie a mozikban, de végül csak idén márciusban debütálhat a Hulu kínálatában. Ez Adrian Lyne rendező legújabb thrillere, a Mélyvíz, amely most megkapta első kedvcsinálóját.

A film Patricia Highsmith 1957-ben megjelent azonos című regényét dolgozza fel. A történet egy házaspárról, Victor és Melinda Van Allenről szól, akik az évek során tökéletesen elhidegültek egymástól, ám mégsem váltak el. Ehelyett egy szeretetet a legcsekélyebb mértékben sem tartalmazó házasságban élnek és teljesen elfogadták, hogy a másik szeretőket tart. Ám egy nap Melinda több ágyasa is nyomtalanul eltűnik, így férje, Victor lesz az elsőszámú gyanúsított.

A sztori nem kevés erotikát és legalább annyi társadalomkritikát tartalmaz a jellegzetes amerikai kertvárosi életről. Mindkét főhős sötét titkokat és jellemhibákat rejteget, amik idővel a felszínre törnek és egészen gyilkosságig fajulnak a dolgok.

A film eredetileg 2020-ban került volna a mozikba, de a premiert elhalasztották 2022 januárjára. Végül ebből sem lett semmi és a mozis premierből már nem is lesz, mivel március 18-án egyből a Hulu kínálatában fog debütálni. A két főszereplőt Ana de Armas és Ben Affleck alakítja majd.

Ez kínos! Jennifer Lopez és Ben Affleck összefutottak Jennifer Garnerrel az utcán

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·