FILMEZZUNK.HU
Elképesztő kamuhír terjed Leonardo DiCaprio Ukrajnával való kapcsolatáról - Ne dőlj be neki!

Elképesztő kamuhír terjed Leonardo DiCaprio Ukrajnával való kapcsolatáról – Ne dőlj be neki!

593

Elképesztő kamuhír terjed Leonardo DiCaprio Ukrajnával való kapcsolatáról – Ne dőlj be neki!

Az egész világ árgus szemekkel figyeli az Ukrajnában zajló eseményeket, amely nem csak az ott élők életét teszi tönkre örökre, de apránként a világgazdaságra is egyre súlyosabb hatással van. Rengetegen ítélték már el nyilvánosan az orosz agressziót, és megannyi híresség igyekezett valamilyen formában segítséget nyújtani az ukrán népnek.

Leonardo DiCaprio-nak szörnyű gyerekkora volt

Közéjük tartozik Leonardo DiCaprio is. Az elmúlt napokban több hamis pletyka is terjedni kezdett a közösségi médiában. Az egyik, miszerint az Oscar-díjas színésznek vannak ukrán gyökerei, ezért mélyebben érintett a háborúban mint a többi hollywoodi híresség. A másik pedig, hogy 10 millió dollárt adományozott az ukrán hadseregnek a további harcokra.

Nos, e két állításból egyik sem igaz, illetve az egyik csak részben. Leonardo DiCaprionak semmilyen ukrán kötődése nincs, ez nettó hazugság. Az viszont igaz, hogy valóban adományozott 10 millió dollárt, csak épp nem katonai célokra! Egy a színészhez közeli forrás arról beszélt a People magazinnak, hogy a 10 millió dollárt különféle humanitárius szervezeteknek adományozta, mint a CARE, az IRC, az UNHCR vagy a Save the Children.

Ezek a szervezetek aktívan részt vesznek a háború miatt szenvedő ukrán népnek. A forrás azt is hozzátette, hogy Leonardo DiCaprio továbbra is figyelemmel kíséri az eseményeket és a jövőben tovább fogja támogatni az ehhez hasonló szervezeteket, mert úgy érzi, ezzel tud a legtöbbet segíteni a háború áldozatain.

Életében először mutatkozik be a filmvásznon Leonardo DiCaprio édesapja

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·