FILMEZZUNK.HU
John Malkovich egy nagyon érdekes témát feszegetett legújabb filmjében - Chariot

John Malkovich egy nagyon érdekes témát feszegetett legújabb filmjében

916

John Malkovich egy nagyon érdekes témát feszegetett legújabb filmjében

John Malkovich nem véletlenül széles körben is az egyik leginkább tisztelt amerikai színész, aki előszeretettel játszik blockbusterekben, közönségkedvenc sorozatokban, művészfilmekben. Különc rezüméje, amit a színész felépített hosszú pályafutása során, egyszerűen egyedülálló. John legújabb filmjében egy őrült doktort fog alakítani. A napokban befutott előzetes alapján Malkovich Thomas Mann karakterének próbál  meg segítséget nyújtani visszatérő álmainak értelmezésében, ám míg a páciensnek nem, nekünk nézőknek talán rögtön gyanús lesz Malkovich, az őrült doktor képében. A filmben a reinkarnációval, illetve az élet mint szimulációból eredő burok témáját fogja feszegetni.

A film egy olyan világba kalauzol, melyben a tudósok megfejtették a reinkarnáció titkát. Malkovich annak az őrült professzornak a karakterét alakítja, aki rájött a titokra, ám most egy fiatal fiú a segítségét kéri, mivel találkozott egy nővel, akibe előző életében volt szerelmes. Bár sokáig úgy volt, hogy a színész a rendezést is elvállalja, az végül Adam Sigal kezében landolt, aki egyébként a forgatókönyvet is írta.  A film további szereplői lesznek Rosa Salazar (Alita), Shane West (Vészhelyzet), Scout Taylor-Compton (Halloween), Vernon Davis (Baywatch), Chris Mullinax (Az arkansasi drogfutárok) és Joseph Baena Schwarzenegger.

A Chariot április 15-től lesz elérhető a külföldi mozikban, illetve VOD formátumban. John Malkovich alapvetően a Broadway színpadait tartja elsődleges terepének, és sokszor beszélt róla, hogy a filmeket leginkább a könnyű pénzkereset miatt kedveli, ugyanakkor 68 éves létére folyamatosan dolgozik, jelenleg részt vesz többek közt a Steve Carrell nevével fémjelzett Űrhadosztály című szériában, és összességében 8 filmje áll előkészítés alatt.

Szerző: MéziMcFly

Robert Rodriguez és John Malkovich csináltak egy filmet, ami 2115-ben fog megjelenni


Article Tags: · ·