FILMEZZUNK.HU
Most már biztos: jön a Transformers 6!

Jó hír a Transformers filmek rajongóinak: sínen van a legújabb rész!

2376

Jó hír a Transformers filmek rajongóinak: sínen van a legújabb rész!

Az utóbbi években a Transformers filmes franchise mintha kissé elfáradt volna, és bár az Űrdongó mindenképpen egy üde színfoltnak mondható, valahogy Travis Knight rendezése sem találta meg az útját minden rajongó szívébe.

Két újabb Transformers-film a láthatáron!

Mostanában tehát meglehetősen csendes volt a filmszéria háza tája, ám ez nem jelenti azt, hogy ne történtek volna izgalmas előkészületek a háttérben. A Paramount lényegében három alapötlet közül próbálta meg valahogy kijelölni a franchise jövőjét, eszerint esélyes volt Joby Harold forgatókönyve, amely lényegében az első filmhez laza szálon kötődő Űrdongó 2; a kilencvenes évek kultikus Transformers animációs sorozatának adaptációja; végül egy új animációs sorozat Josh Cooley-val az élen.

A végső döntés pedig úgy tűnik még 2020. novemberében megszületett, eszerint pedig Joby Harold forgatókönyve lett a befutó, a projekt élére pedig megtalálták az ideális jelöltet Steven Caple Jr. személyében.

Most már biztos: jön a Transformers 6!

A hatodik Transformers film, a Transformers: A fenevadak kora tehát egyúttal az Űrdongó folytatásának is tekinthető (valamilyen mértékben), amely lényegében ötvözi magában mindazt, ami működött a korábbi filmekben. De van itt azért más is. A szóban forgó folytatás története ugyan valóban nem sokkal Űrdongó a Földre való érkezése után játszódik, a történet azonban elsősorban olyan robotokról szól majd, melyek képesek átalkulni robot állatokká. Ezt hívjuk mi egy kicsit meredek, de azért elég menő iránynak.

A filmből Michael Bay sem marad ki, aki producerként dolgozik majd a produkción, a főbb szerepeket pedig Ron Perlman, Peter Cullen és Lauren Vélez alakítják.

15 tinédzser karakter, akiket felnőtt színészek játszottak nagyon meggyőzően

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·