FILMEZZUNK.HU
Lesz leszbikus csók a Lightyear című új Toy Story-filmben

Lesz leszbikus csók a Lightyear című új Toy Story-filmben

950

Lesz leszbikus csók a Lightyear című új Toy Story-filmben

Miután a Pixar Animation Studios LMBTQ+ alkalmazottai és szövetségesei nyilatkozatot küldtek, amelyben azt állították, hogy a Disney vezetői aktívan cenzúrázták a nyíltan meleg érzelmeket a filmjeikben, Lightyear azonos nemű csókját most visszaállítják, miután eltávolították.

A Variety beszámolója szerint a Pixar következő játékfilmjében Hawthorne lesz a főszereplő, egy női űrhajós, aki egy másik nővel van kapcsolatban. A forrás megjegyzi, hogy bár a kapcsolat mindig is szerepelt volna a filmben, a kettejük közötti csókot eredetileg kivágták a filmből. Miután azonban a Disney vezérigazgatója, Bob Chapek a floridai “Ne mondd, hogy meleg” törvényjavaslat mögött álló szponzorok pénzügyi támogatását és az erre adott gyenge választ követően azonban visszhangot kapott, úgy tűnik, hogy a jelenet visszakerült a filmbe.

Chapek később bocsánatot kért, elismerte, hogy cserbenhagyta az LMBTQ+ közösséget, és bejelentette, hogy szünetelteti a politikai adományozást, hogy új keretet teremtsen a politikai adományozásra, amely biztosítja, hogy a Disney érdekérvényesítése jobban tükrözze a saját értékeit”.

Emma Watson egyenes adásban szúrt oda J.K. Rowlingnak, aki nekiment az erőszakos LMBTQ-propagandának

(Via Androgeek.hu)


Article Tags: · · ·