FILMEZZUNK.HU
Henry Cavill majdnem meghalt a The Witcher második évadának forgatásán

Henry Cavill többször is majdnem végzetes balesetet szenvedett a Vaják forgatásán

2565

Henry Cavill többször is majdnem végzetes balesetet szenvedett a Vaják forgatásán

Elsőként az egyik legnagyobb brit bulvárlap, a The Sun adott hírt Henry Cavill sérüléséről, amit a netflixes Vaják második szezonjának forgatásán szerzett. A stáb épp az angliai Arborfield Studios területén tartózkodik, itt érte a baleset is a főszereplő Ríviai Geraltot életre keltő színészt.

Érdekességek a szülinapos Henry Cavill-ről

Cavill a lap értesülései szerint egy akadálypályán haladt végig hatméteres magasságban a fák között – a kérdéses jelenetben lengedező balták is szerephez jutnak -, amikor váratlanul leállt és fájdalmával küzdve jelezte, hogy baj van. Gyorsan a segítségére siettek, így elkerülte a végzetes balesetet. Abba bele sem merünk gondolni, mi lett volna, ha hat méter magasról, szerencsétlenül leesik…

Ezen kívül majdnem elvesztette a látását is a Vaják forgatása Henry Cavill. A Ríviai Geraltot alakító főszereplő a Vanity Fair magazinnak árulta el: a Kanári-szigeteken zajló forgatáson arra lett figyelmes, hogy egyre jobban fáj a szeme. A fájdalom pedig nem akart elmúlni, még akkor sem, amikor leült pihenni az árnyékba. A sorozat forgatása alatt szinte egész nap kontaktlencsét visel, mivel a szerepe szerint sárgás szeme van. Ezt pedig úgy tudják megoldani, hogy egy színes kontaktlencsét kell felhelyeznie. Az egyik stábtagnak jutott eszébe, hogy ki kellene vennie a lencsét, hátha így jobb lesz majd.

Végül már a Budapesten zajló forgatás alatt küldték el egy orvoshoz, és így derült ki, hogy a vulkáni hamu majdnem tönkretette a szemét, ugyanis bekerült a kontaktlencsék mögé és dörzsölte a szemgolyóját. A színésznek végül hatalmas szerencséje volt, ugyanis egy hónap után rendbe jött a szeme.

16 filmes remekmű, amelyeket jobb lett volna feldolgozatlanul hagyni

(Via Gamestar és Szeretlek Magyarország)


Article Tags: · · ·