Top Gun 2: Maverick (2020) - Előzetes

Berepült a Top Gun 2: Maverick új, magyar nyelvű előzetese!

3314

Top Gun 2: Maverick (2022) – Előzetes

Megérkezett a Top Gun 2: Maverick vadonatúj filmelőzetese, melyben Tom Cruise visszatér karrierje egyik legikonikusabb szerepéhez. A film főbb szerepeiben Tom Cruise mellett Val Kilmer is visszatér, míg a rendezői széket az Joseph Kosinski foglalhatta el, akinek már volt alkalma együtt dolgozni Cruise-zal a Feledés című sci-fiben.

Miután több mint harminc évet szolgált a flotta egyik legjobb pilótájaként, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) most a neki leginkább megfelelő helyen van: vakmerő tesztpilótaként egyre feljebb teszi a lécet, és ügyesen kitér az előléptetés elől, amely földi szolgálatra kötelezné. Amikor egy osztagnyi Top Gun növendéket olyan különleges küldetésre kell kiképeznie, amilyet élő pilóta még nem látott, Mavericket összehozza a sors a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw hadnaggyal (Miles Teller, Whiplash), aki nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia…

A bizonytalan jövővel szemezve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre.

Rá sem ismersz: A Top Gun egykori bombázója 64 éves korára teljesen megváltozott


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download