FILMEZZUNK.HU
"Nincs jogod felsétálni a színpadra, és pofonvágni valakit a szavaiért" - Jim Carrey

“Nincs jogod felsétálni a színpadra, és pofonvágni valakit a szavaiért” – Jim Carrey

2665

“Nincs jogod felsétálni a színpadra, és pofonvágni valakit a szavaiért” – Jim Carrey

Jim Carrey nem ért egyet azzal, ahogyan Will Smith az Oscar-gálán történt kirohanását kezelték. Az incidenssel kapcsolatban az elmúlt napokban több híresség is megszólalt, a legvaskosabb véleményt azonban kétségtelenül Carrey fogalmazta meg.

"Nincs jogod felsétálni a színpadra, és pofonvágni valakit a szavaiért" - Jim Carrey

“Felháborodtam. Undorodtam az álló ovációtól. Úgy éreztem, hogy Hollywood egyszerűen gerinctelen. Tényleg úgy éreztem, hogy ‘Ó, ez egy nagyon egyértelmű jele annak, hogy már nem mi vagyunk a menő klub”

– felelte Carrey a CBS Morningsnak adott interjúban, majd hozzátette, hogy Chris Rock akár azonnal feljelentést tehetett volna, hiszen az őt ért testi sértésről készült felvétel örökre elérhető lesz az interneten.

“Ha kiabálni akarsz a közönségből, és rosszallást akarsz kifejezni, vagy kimutatni azt, akkor mondasz valamit a Twitteren, vagy bármi. Nincs jogod felsétálni a színpadra, és pofonvágni valakit a szavaiért”

– szögezte le Carrey, aki szerint az “önző” kirohanás “a semmiből jött, mert Willben valami olyan dolog zajlik, ami frusztrálja.

“Nincs semmi bajom Will Smith-szel. Nagyszerű dolgokat tett. De ez nem volt egy jó pillanat”

– mondta a színész. Az esettel kapcsolatban egyébként Whoopi Goldberg is elmondta a véleményét. A színésznő szerint az Akadémia jelenleg helyesen jár el az ügyben, azonban szerinte mindenképp fontos figyelembe venni, hogy Smith bocsánatot is kért. A gálaest után egyébként maga Chris Rock is bocsánatot kért, majd elmondta, hogy nem tesz feljelentést az ügyben.

Meglepő kérdést kapott Whoopi Goldberg az édesanyjáról. A színésznő válasza az egész világot megrázta!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·